❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

bilmediğimden soruyorum bu büyük bir problem mi sıkıntı çıkarır mı herkeste mi bu sorun var acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cumartesi aldıysanız çoktan kargoda olması lazımdı ben dün bu saatlerde aldım bu sabah vermişler kargoya
takıntı yapmak değil ya baya zımparalarmışçasına sürtüyo :D 2.5k verdiğin klavyede olmamalı böyle bir sorun, rahatsız edici direkt.

Kaçırdım allah kahretsin ya çok içimde kaldı 5 ay takıcam buna şimdi
bence tekrar stoğa gelir. Bilinmedik diğer satıcılar gereksiz pahalıya satıyor. İncehesap stoğa gelirse yine aynı fiyat olur yada 100-200 tl daha fazla

İncehesap niye burda manyetik demiş manyetik olsa işimize gelir valla

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-14 132725.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-14 132725.webp
    10 KB · Hit: 49
bilmediğimden soruyorum bu büyük bir problem mi sıkıntı çıkarır mı herkeste mi bu sorun var acaba

cumartesi aldıysanız çoktan kargoda olması lazımdı ben dün bu saatlerde aldım bu sabah vermişler kargoya
Yön tuşları çok sürtüyor onlar beni rahatsız etti ama kullanarak geçiyorsa güzel

Video paylaşma ihtimalin var mı?
Videoyla anlaşılmaz hissediliyor sadece

Yön tuşları çok sürtüyor onlar beni rahatsız etti ama kullanarak geçiyorsa güzel

sadece yön tuşları sıkıntıysa benlik bir durum olmaz o zaman zaten elime sürmüyom o tuşlara

Yön tuslarını en son 10 sene önce ateş ve su oynarken falan kullanmisimdir :D enter ve space de büyük problem yoksa sıkıntı yok

bana gelende sağ yön tuşu sürtüyor baya. bir de pis bir koku var.

klavye ulaştı elime bu sağ üstteki şeyi ses arttırıp azaltmak için ayarlayamıyor muyuz?

Geri