Güvenilir değil desen yanlış olur, güvenilir desen yanlış olur...İtopya.com'dan toplama bilgisayar almak istiyorum itopya.com güvenilir mi ?
Alışveriş yapmak istiyorum
Kanka kazık site hiç elini sürme bence tek tek al PC parçalarını ütopya çok paraya satıyor benceİtopya.com'dan toplama bilgisayar almak istiyorum itopya.com güvenilir mi ?
70 80 arasındaGüvenilir evet. Bütçe nedir
oyun oynamak için mi kullanacaksın70 80 arasında
Baya baktımda en ucuzu itopya.com gibi şuanKanka kazık site hiç elini sürme bence tek tek al PC parçalarını ütopya çok paraya satıyor bence
Şöyle yap akakçeden teker teker tüm parçalara bak arasında ciddi fark yoksa al derimBaya baktımda en ucuzu itopya.com gibi şuan
Oyun + iş içinoyun oynamak için mi kullanacaksın
Alana kadar çok iyiler aldıktan sonra bir sorun çıkarsa geçmiş olsun.İtopya.com'dan toplama bilgisayar almak istiyorum itopya.com güvenilir mi ?
Itopya özelinde bir durum değil bu alış fiyatı ve satış oranına göre bir fiyatlandırma yapıyor bütün siteler. Senin alacağın bir monitör veya ekran kartı itopyada kazık fiyat olabilir ama bir başkasının alacağı ram veya anakart diğer sitelerden çok daha uygun olabilir böyle bir genelleme yapman çok yanlış. Alacağınız ürüne karar verin güvenilir sitelerde fiyatlarını kıyaslayin uygun olan yerden alın. Itopyada bu güvenilir sitelerden biri.Kanka kazık site hiç elini sürme bence tek tek al PC parçalarını ütopya çok paraya satıyor bence
Ütopya güvenilmez demedim pahalı dedim ben geçmişte bir sürü arkadaşıma PC aldırdım ordanItopya özelinde bir durum değil bu alış fiyatı ve satış oranına göre bir fiyatlandırma yapıyor bütün siteler. Senin alacağın bir monitör veya ekran kartı itopyada kazık fiyat olabilir ama bir başkasının alacağı ram veya anakart diğer sitelerden çok daha uygun olabilir böyle bir genelleme yapman çok yanlış. Alacağınız ürüne karar verin güvenilir sitelerde fiyatlarını kıyaslayin uygun olan yerden alın. Itopyada bu güvenilir sitelerden biri.