🔥İndirim Pelonis Kule Vantilatör + Kupon 2999tl

Bebek odası vs gibi hassas yerlere koymayacaksanız Kumtel alıp geçiniz. Şayet hassasiyet istiyorsanız ve sessizlik DC motor olanları tercih ediniz. Pelonis çok iyi bir marka değil ama çokta kötü değil diğerleri ile aralarında 500TL fiyat farkı var. Yapay zaka AC motor diyor başkası DC motor diyor Pelonis için .. Ben olsam Ya Philips Yada Rowenta alırım gibi duruyor gelince görücem. Rowentanın 31 Temmuza kadar kampanyası var 1500TL indiriyor.

Bebek olduğu için kumtel mantıksız kalıyor bize, Dreo ise orjinal sitesi bu kadar mı kötü yapılır aynı ürünün farklı kodları var orjinal sitesi ile satıcıların kodları birbirini tutmuyor.
Gece sıfır seste uyumayı seviyorum. Böyle vrrrr drrr gibi arada çıkan sesler uykumu kaçırıyor. Fan sesi olsun, motor çalışma sesi olsun ama dediğim gibi sesler uykumu kaçırıyor. Kumtel havalar ısındığı için 1 haftada 2800'den 3800 TL yapmasa onu alıp denerdim.

Gece sıfır seste uyumayı seviyorum. Böyle vrrrr drrr gibi arada çıkan sesler uykumu kaçırıyor. Fan sesi olsun, motor çalışma sesi olsun ama dediğim gibi sesler uykumu kaçırıyor. Kumtel havalar ısındığı için 1 haftada 2800'den 3800 TL yapmasa onu alıp denerdim.

Kumtel sesli hocam ben almadım ama arkadaşın evinde var o yüzden biliyorum gece yatarken en düşük ayarda pervane sesini duyarsınız yuvarlak tasarımlardan ses konusunda farkı yok Sessizlik için 2 ürün ön planda Ya Rowenta yada Philips 2'side 5k fiyatı mevcut maalesef :/ Dreo ise sizin tercihinize kalmış ürün kodları çok karışık olduğundan ben tercih etmedim. Pelonis ise sırf merakımdan aldım işin açıkcası motor kısmını merak ettim :D Yarın veya teslimata göre perşembe gelip bebek odasında test ederim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-14 134018.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-14 134018.webp
    31.2 KB · Hit: 13
Kumtel sesli hocam ben almadım ama arkadaşın evinde var o yüzden biliyorum gece yatarken en düşük ayarda pervane sesini duyarsınız yuvarlak tasarımlardan ses konusunda farkı yok Sessizlik için 2 ürün ön planda Ya Rowenta yada Philips 2'side 5k fiyatı mevcut maalesef :/ Dreo ise sizin tercihinize kalmış ürün kodları çok karışık olduğundan ben tercih etmedim. Pelonis ise sırf merakımdan aldım işin açıkcası motor kısmını merak ettim :D Yarın veya teslimata göre perşembe gelip bebek odasında test ederim.
İncele bakalım nasılmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,930
Üyeler
199,250
Son üye
Redot_1881

Geri