❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Desteklerine yazdım değişim için. Bayağı tuşumda var hepsi az kullanılan tuşlar ama PG down sağ ctrl ve shift alt yön tuşları enter ve spacein sol altı
Kasası cıkabiliyot zatwn bı cıkarıp takmayı denesene adam akıllı. Garanti etkileniyor mu bilmiyorum.

Sürten tuş bende de var birkaç tane. Marka kaliteseni önüne koymuş resmen. Alınmazmış.

Yön tuşları çok sürtüyor onlar beni rahatsız etti ama kullanarak geçiyorsa güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Videoyla anlaşılmaz hissediliyor sadece
Bende de çok sürtüyor

Benim de aynı bunları yağlamamışlar herhalde space te de var
Sorun yağlamada değil. Tuş klavyenin kasasına sürtüyor. Aynı durum yön tuşlarında daha da bariz şekilde anlaşılıyor.

Bunları hiç mi düşünmemiş anlamadım. Sanki ellerinden çıkartmak için indirim yapmışlar gibime geliyor.

2025'te üretmişler zaten klavyeyi. Muhtemelen ellerinde kalmış elden çıkarmak için indirim yaptılar.

Ben de klavyenin içinde bir şey var gibi sağa sola gidip geliyor? Aynı durumu yaşayan var mı daha denemedim ama kutuyu açar açmaz şok oldum.

An itibari ile kutuyu açtım bende herhangi bir problem yok. Sadece sağ yön tuşunda çok hafif var diğer tuşların hepsi sorunsuz. Güzel alışverişti

Kutudan çıkan switchlerle değiştirmeyi deniycem
Switchle bir alakası yok. Tuş kasaya sürtüyor.

An itibari ile kutuyu açtım bende herhangi bir problem yok. Sadece sağ yön tuşunda çok hafif var diğer tuşların hepsi sorunsuz. Güzel alışverişti
Bende de yön tuşunda var. Kasaya sürtüyor. Hiç boşluk bırakmamışlar neredeyse. Sıfıra sıfır yapmışlar.

Switchle bir alakası yok. Tuş kasaya sürtüyor.

Bende de yön tuşunda var. Kasaya sürtüyor. Hiç boşluk bırakmamışlar neredeyse. Sıfıra sıfır yapmışlar.
Bende var ama takık olmak lazım hissetmek için. Günün 10 saati klavye basında olan annem bile hissetmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,703
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri