🔥İndirim Kochler Elektrikli Araç Oto Süpürge 2 Adet 573,68 TL

d0zza

80+
Reaksiyon skoru
199
Bizzat kendim de kullandığım ürün tam f/p
İlk üyelere özel kupon ile 2 adet alımda 573,68 TL'ye geliyor.

1784036813941.webp
1784036828096.webp

Bizzat kendim de kullandığım ürün tam f/p
İlk üyelere özel kupon ile 2 adet alımda 573,68 TL'ye geliyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam dayım biraz hassasta iyi çekiyor mu çekiyorsa alcaz

Hocam dayım biraz hassasta iyi çekiyor mu çekiyorsa alcaz
Yani zamanla gücü azalıyor ama işimi görüyor benim çocuklar falan biniyor bazen araca kraker falan aralara giriyor işte çamurluklarda oluyor direkt kullanıyorum gayet de iyi çekiyor. Yeni hesap açıp 2 adet çektim az önce, 1 tanesini yedeklerim 1 tanesini de hediye ederim arkadaşıma.

Kaliteli bir şey beklemeyin ,benim aldığımın arka kablosu içerden kopmuş herhalde, birkaç kullanımdan sonra böyle oldu. Ben zaman bulamadığımdan söküp bakamadım.

Arabada duzgun is yapacak ancak bu yada bunun gibiler. Kucuklerde sarj bittimi is yarida kaliyor bi daha dolsun diye bekle. Bunun cekim ve uflemesi cok iyi tek eksi yani haznesi kucuk.

Bende de var bu. 2 sene oldu sanırım alalı. Çok fazla ses çıkartır, kablosu çok ısınır çünkü güçlü alet. Gücüne göre çekişi çok iyi değil fakat yeterli mi evet yeterli. Bir de arabayı çalışır halde daha güçlü çalışıyor onu da ekleyeyim. Uzun süre çalıştıracaksanız da ara sıra marşa basın aküyü bitirmesin :D

Bu tarz ürünlerin toprak/toz çekeceğine inanmıyorum dediğiniz gibi kraker ekmek parçası anca haa ucuz mu ucuz da bir süre sonra 3 tane ucuz 1 güzel makine fiyatına geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,667
Üyeler
199,204
Son üye
turuncukafa

Geri