75.000 TL Gaming Laptop Önerir Misiniz?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,695
75.000 TL civarın oyun için laptop önerebilir misiniz? Uzun ömürlü ve sorunsuz bir model olursa güzel olur. Eğer şunun fiyatı baya iyi güzelde bir fırsat var bunu kaçırma derseniz biraz daha zorlayabilirim. Benim aklımda çok çıkmazsam Asusun şu modeli vardı.

Çıkarsamda Hp omen in bu modeli var. Ama ekranın 144hz olması biraz kafamı kurcalıyor. Az çok 144 fps i Asusta verir neden 5070 e çıkayım diyorum. Siz ne tavsiye edersiniz?

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Acer nasıldır hocam kalite olarak? Rami sonra ekleriz hadi diyelimde işlemcisi bir tık düşük değil mi diğerlerine göre?

Asusa bir kampanya olursa onuda alabilirim gibi.
ben arkadaşım için bakarken aceri mantıklı buldum, kroniği falan yok araştırdığım kadarıyla zaten forumda da önerilen model
ekranı falan güzel, 500 nit 2k
dediğin gibi işlemcisi düşük o da aynısını dedi
8940hx olduğu için 88kya 5060lı legion pro 5 almak istiyor şu an
bu bütçe her şeyin tam arada olduğu bütçe, 5070ler desen 8 vram..
bütçe çıkmazsa 5060 almak en mantıklısı oluyor tuf bakabilirsin, işlemci tercihine ve bütçene göre

ben arkadaşım için bakarken aceri mantıklı buldum, kroniği falan yok araştırdığım kadarıyla zaten forumda da önerilen model
ekranı falan güzel, 500 nit 2k
dediğin gibi işlemcisi düşük o da aynısını dedi
8940hx olduğu için 88kya 5060lı legion pro 5 almak istiyor şu an
bu bütçe her şeyin tam arada olduğu bütçe, 5070ler desen 8 vram..
Kesinlikle çok arada bir bütçe hocam ya. Ama ben 5060 a 88k vermezdim gibi şahsen. Cs Valo gibi işlemciye binen oyunları çok oynamıyorum. Daha çok simrace tarzı. Onlarda biraz işlemciye biniyor ama cs valo kadar değil.

Aslında teşhir 96k ya 5080 bulmuştum ama tuşu falan eksik olunca çok içime sinmedi. Birde çok sağlam olsa bana kalmazdı gibi o fırsat.

5070ler de aynen o yüzden kafamı kurcalıyor 2k desen oynamicaz tam 1080pde ise 5060 da veriyor ne gerek var gibi oluyor o kadar çıkmaya.

Acerde de ram biraz az ve işlemci biraz düşük geldi ya şahsen bana. Belki indirimde güzel bir modeli denk gelir şuan çok acelesi yok.

Birde siz naptınız hocam nasılsınız? Samsungu alabildiniz mi? Sanki almıştınız gibide geliyor ama unuttum ya.

Kesinlikle çok arada bir bütçe hocam ya. Ama ben 5060 a 88k vermezdim gibi şahsen. Cs Valo gibi işlemciye binen oyunları çok oynamıyorum. Daha çok simrace tarzı. Onlarda biraz işlemciye biniyor ama cs valo kadar değil.

Aslında teşhir 96k ya 5080 bulmuştum ama tuşu falan eksik olunca çok içime sinmedi. Birde çok sağlam olsa bana kalmazdı gibi o fırsat.

5070ler de aynen o yüzden kafamı kurcalıyor 2k desen oynamicaz tam 1080pde ise 5060 da veriyor ne gerek var gibi oluyor o kadar çıkmaya.

Acerde de ram biraz az ve işlemci biraz düşük geldi ya şahsen bana. Belki indirimde güzel bir modeli denk gelir şuan çok acelesi yok.

Birde siz naptınız hocam nasılsınız? Samsungu alabildiniz mi? Sanki almıştınız gibide geliyor ama unuttum ya.
iyiyim sen nasılsın
60 döngü yaptım bile alalı çok oldu
5-6 sene yükseltmeyi aklımın ucundan bile geçirmem her şey tam ayarında fiyat hariç

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Acer nasıldır hocam kalite olarak? Rami sonra ekleriz hadi diyelimde işlemcisi bir tık düşük değil mi diğerlerine göre?

Asusa bir kampanya olursa onuda alabilirim gibi.
Acer fiyatının en iyisi hocam.

Düşük bütçede Asus gayet iyi tercih ama.

Acer fiyatının en iyisi hocam.

Düşük bütçede Asus gayet iyi tercih ama.
Aceri yazdım bi kenara hocam. Bir süre fırsat bekleyeceğim sanırım. Olmazsa Asus alırım gibi. 5060 da her oyunda işimi görür DLSS vs. derken çok sıkıntı olmaz. Ama Asusta da işlemci intel oldu mu fiyatlar çok uçuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ara ara 79.000 TL'ye düşüyor bu, zorla biraz bunu al:

Beklemem dersen de 84.000 TL'ye değer kesinlikle.

Olmadı uygun fiyata A16 iyidir.

Hocam birde şimdi fark ettim. Aşağı inince işlemciye ryzen 9 365 diyor ama başlıkta 350 diyor. Hangisi doğru olan? Aynı şekilde ekranda 165hz demiş aşağıda. Sanırım farklı modeli koymuşlar.

75.000 TL civarın oyun için laptop önerebilir misiniz? Uzun ömürlü ve sorunsuz bir model olursa güzel olur. Eğer şunun fiyatı baya iyi güzelde bir fırsat var bunu kaçırma derseniz biraz daha zorlayabilirim. Benim aklımda çok çıkmazsam Asusun şu modeli vardı.

Çıkarsamda Hp omen in bu modeli var. Ama ekranın 144hz olması biraz kafamı kurcalıyor. Az çok 144 fps i Asusta verir neden 5070 e çıkayım diyorum. Siz ne tavsiye edersiniz?

75 civarina eğer 5070 12 gb vram veya 5070ti tuturamıyorsan başka bişey asla alma şu an için attığın asus iyi ama fiyatı yükselmiş dün 57k idi aynısı onun dışında asus istemezsen dell Alienware oluyor veya gigabayt x16 oluyor 55 civarlarinda onlar gayet iyi asusla yer yer daha iyi yer yer aynı acer markasinda ise eğer alacaksan v16 serisi ve Helios modelleri dışında diğerlerine güzel gözle bakmıyorum kasa kalitesi ve soğutma sistemi farklı çünkü helios serisi aşırı pahalı oluyor piyasaya göre fiyatı düşüp te alırsanız çok üst düzey kaliteli bir seri

hocam laptopu ne için alacaksın taşınabilirlik şart olduğu için mi?
eğer değilse simracing için laptop almanı önermem 5070 ti olup biraz yükseklere baktığın an bütçe 120-130k oluyor o yüzden laptop almazdım ben olsam

75 civarina eğer 5070 12 gb vram veya 5070ti tuturamıyorsan başka bişey asla alma şu an için attığın asus iyi ama fiyatı yükselmiş dün 57k idi aynısı onun dışında asus istemezsen dell Alienware oluyor veya gigabayt x16 oluyor 55 civarlarinda onlar gayet iyi asusla yer yer daha iyi yer yer aynı acer markasinda ise eğer alacaksan v16 serisi ve Helios modelleri dışında diğerlerine güzel gözle bakmıyorum kasa kalitesi ve soğutma sistemi farklı çünkü helios serisi aşırı pahalı oluyor piyasaya göre fiyatı düşüp te alırsanız çok üst düzey kaliteli bir seri
5070 in 12 vram lisi sadece gameraider gibi markalarda var hocam ya. 5070ti da ise acer geliyor bir tek buna yakın bütçelerde. Acerin nitro serisi kötü müdür hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam laptopu ne için alacaksın taşınabilirlik şart olduğu için mi?
eğer değilse simracing için laptop almanı önermem 5070 ti olup biraz yükseklere baktığın an bütçe 120-130k oluyor o yüzden laptop almazdım ben olsam
Taşınabilirlik yüzünden hocam daha çok. Gerçi bakalım sonuçlar açıklansında il dışı olmazsa kasaya kayarım. Ama dediğiniz gibi çok fırlıyor. Gerçi şuan gtx 950m ile oynuyorum 5060 bile havalara uçururda bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,850
Üyeler
200,529
Son üye
mehmet.123

Geri