9070xt Kartlı Bu Sistem Nasıldır Fiyat Performans Olarak ?

Trendyoldan ilk defa alınabilir sistem gördüm,fena değil taksit sayısına göre.Tek tek toplasan da hemen hemen aynı fiyata denk gelir.Ama özellikle oturduğun yerin elektirik tesisatı iyi değilse bence psuyu hemen değişmen lazım.

@mikailyel Hocam yinede yanlış bilgi vermiyim diye tek tek parçalara baktım. Tek tek toplayınca 79-80k ya geliyor. Bunu bir de kurdurması etmesi derken para harcayacaksınız. Ayrıca bu kadar iyi taksit sayısıda bulamazsınız büyük ihtimal. İçiniz rahat olsun yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Banda yardımcı olsana be kral özelden yazayım
Reis kimseye öyle özel yardım etmiyom ki konu aç. Forumdakilerle beraber yardım edelim. Benden bilgilileride çıkar/yazar.

Trendyoldan ilk defa alınabilir sistem gördüm,fena değil taksit sayısına göre.Tek tek toplasan da hemen hemen aynı fiyata denk gelir.Ama özellikle oturduğun yerin elektirik tesisatı iyi değilse bence psuyu hemen değişmen lazım.
Bu kesinlikle alınabilir ya. Ayrıca anakartıda değişsin. b850-k ya da b850 force tarzı bi anakartla. Tabii m-atx/atx uyumuna bakmadım özellik olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

darboğaz vs yapmaz dımı 2k da bide ram teklı olması 2x16 olması arasında fps farkı ne olur ?
2k da ne darboğazı hacı? 4k da darboğaz yapmaz bu sistem. İşlemci-Ekran kartı uyumu harika. 16 ile 32 arası illa fps farkı fazla olur ama oynayacağın oyuna göre çok değişir. Mesela Pc Pubg oynayacaksan ya da Cs oynayacaksan 32 çok fps farkettirir. Hikayelide bu kadar bekleme(ram yiyici hikayeliler hariç). Mesela Escape From Tarkov oynayacaksan 16 asla yetmez gibi gibi. Kısaca paran varsa 2.kitide yapıştır.

Ekran kartı powercolor reaper nasıldır aklımda soru işrati olarak o kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,512
Üyeler
199,175
Son üye
akinakcay07

Geri