- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürlerler reisHayırlı olsun hocam o zaman. Dediğim gibi kasa,psu,soğutucu hakkında bir fikrim yok. Ama genellikle segotepler iyi oluyor. Diğer parçalar zaten üzmez sizi.
Teşekkürlerler reisHayırlı olsun hocam o zaman. Dediğim gibi kasa,psu,soğutucu hakkında bir fikrim yok. Ama genellikle segotepler iyi oluyor. Diğer parçalar zaten üzmez sizi.
darboğaz vs yapmaz dımı 2k da bide ram teklı olması 2x16 olması arasında fps farkı ne olur ?Banda yardımcı olsana be kral özelden yazayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4k alsan bile kullanırsın kanka
2x 16 çok daha iyi olacaktır 4 k da oynayan çok insan var 9070xt ile ama 2k oynarsan yüksek fpsler alırsın rahat oldarboğaz vs yapmaz dımı 2k da bide ram teklı olması 2x16 olması arasında fps farkı ne olur ?
Reis kimseye öyle özel yardım etmiyom ki konu aç. Forumdakilerle beraber yardım edelim. Benden bilgilileride çıkar/yazar.Banda yardımcı olsana be kral özelden yazayım
80 liraya yaptıkları sisteme bak aynı fiyata bundan 2 kat iyi 9070 xt li sistem topladım isteyen de toplar84.863 TL
Alıntıyı görüntüle
Bu kesinlikle alınabilir ya. Ayrıca anakartıda değişsin. b850-k ya da b850 force tarzı bi anakartla. Tabii m-atx/atx uyumuna bakmadım özellik olarak.Trendyoldan ilk defa alınabilir sistem gördüm,fena değil taksit sayısına göre.Tek tek toplasan da hemen hemen aynı fiyata denk gelir.Ama özellikle oturduğun yerin elektirik tesisatı iyi değilse bence psuyu hemen değişmen lazım.
2k da ne darboğazı hacı? 4k da darboğaz yapmaz bu sistem. İşlemci-Ekran kartı uyumu harika. 16 ile 32 arası illa fps farkı fazla olur ama oynayacağın oyuna göre çok değişir. Mesela Pc Pubg oynayacaksan ya da Cs oynayacaksan 32 çok fps farkettirir. Hikayelide bu kadar bekleme(ram yiyici hikayeliler hariç). Mesela Escape From Tarkov oynayacaksan 16 asla yetmez gibi gibi. Kısaca paran varsa 2.kitide yapıştır.darboğaz vs yapmaz dımı 2k da bide ram teklı olması 2x16 olması arasında fps farkı ne olur ?