sıradanbiri675
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Dotslar selam kendi derdimlede boğmak gibi olmıyım gerçi öyleyim çokta özür dilerim ama direk konuya gireyim ben 16 abim 18 1 senede liseye erken başladı neyse 14 15 aydır boşta bitirdi lise son ortamı onu çok bozdu 2 senedirde kopuk yani tamamen evden aileden neyse bi tonda üstüne ters yapar elimizde avucumuzda ne varsa tırnağımıza kadar alır gider arkadaşlarıyla akşama kadar yer içer saat öğlen 1e kadar hep yatar liseyi bitirdinden bu döneme arabamızda gitti yok evimizde hatta ıssız Allahın tepesinde ev ihtiyaçlarınıda ben babam annem falan taşırız pazar arabasında gerçi geneldede yük hep bende herşeyi o en ufak hiçbir iş yapmaz gerçi önünde ölsen ambulansı aramaz harbiden o derece taşımalardanda zaten en az bizim kadarda yer içer 90 yaşında alzheimerli anneanneme gider o kadından ne götürür ne nemalanırsam geçen sene bu sene yksdende hiçbirşey yok derstende ilerleme çalışcam edecem diye boş oyalar 18e girdi şimdi dünya kadarda para ehliyetine en kral telefon vs herşeyde onda sizce bu çok çok çok bir bedava ortam hayat bulmak değilmi en son babamda artık öyle dedi nereye kadar bu böyle beleşten gider annem babamda herşeyin farkında benim gibi ama evlat atsan atılmaz satsan satılmaz gözüyle ne derse mecbur yufka yüreklede yaklaşıyorlar yüzünü bile görmeyiz geçer kaçar geldiği gibide en arka odaya kulaklığınıda takar bağırsan bile duymaz kimseyi kendine bi dünya kurmuş tamamen orda takılıyor
Son düzenleme: