❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Switch değiştirince enter, space, aşağı ve sol yön tuşlarını tamamen düzelttim. Sağ ctrl biraz düzeldi 3 switch falan denedim. Sonuçta beyaz noktayla işaretlediklerimi düzeltemedim fotodaki poşette olan tüm switchler sürtünme yapıyor eski klavyenin yedek switchleriyle ve biraz da bunla gelen birkaç tanesiyle düzeltebildim.
Benim için enter ve space in tamamen düzelmesi önemliydi onu da yaptım şükür. Bana switch göndermelerini isteyeceğim destekten.
Keşke defolu switchleri bize kakalamasalardı hiç yakıştıramadım.

Ekler

• 16498.webp
    16498.webp
    1.3 MB · Hit: 97
Switch değiştirince enter, space, aşağı ve sol yön tuşlarını tamamen düzelttim. Sağ ctrl biraz düzeldi 3 switch falan denedim. Sonuçta beyaz noktayla işaretlediklerimi düzeltemedim fotodaki poşette olan tüm switchler sürtünme yapıyor eski klavyenin yedek switchleriyle ve biraz da bunla gelen birkaç tanesiyle düzeltebildim.
Benim için enter ve space in tamamen düzelmesi önemliydi onu da yaptım şükür. Bana switch göndermelerini isteyeceğim destekten.
O işaretlediğiniz tuşlar switchle alakası yok. Kasaya sürtüyor. İsteseniz de düzeltemezsiniz.

üstten ışık vermeyince benim gözler tuşları zor görüyor. tek sıkıntı tuşların ışık geçirmemesi benim için. sürtünme vs başka sıkıntı yaşamadım

Hot swap switchler için keycapler her klavyede değişebiliyor.
Ben farklı bir şey mi dedim. 😃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Klavyeden klavyeye çok değişiyo bizde baya hissediliyo :( , başka bir forumda 2026 üretimlerde sorun yok yazmışlar 26 üretimli olan var mı aranızda ?
Sanırım kimsede yok ama yabancı incelemelerde görmüştüm. O sorunlardan bahseden yok.

Hot swap switchler için keycapler her klavyede değişebiliyor.
Keycap değiştirmek için hot swap özelliğine gerek yok ya sadece switchlerin cherry mx tarzı olması yeterli. Zamanında 300 liralık mekanik klavyelerde değiştiriyordum.

Switchle nasıl düzelttiniz ki merkezindeki parçanın milimetrik olarak farklılık göstermesinden dolayı felan mı :D

Keycap değiştirmek için hot swap özelliğine gerek yok ya sadece switchlerin cherry mx tarzı olması yeterli. Zamanında 300 liralık mekanik klavyelerde değiştiriyordum.

Switchle nasıl düzelttiniz ki merkezindeki parçanın milimetrik olarak farklılık göstermesinden dolayı felan mı :D
Ben de anlamadım nasıl olduğunu destek birimlerine yazdım onlar beni aydınlatır. Siz de deneyin bence.

üstten ışık vermeyince benim gözler tuşları zor görüyor. tek sıkıntı tuşların ışık geçirmemesi benim için. sürtünme vs başka sıkıntı yaşamadım
Benide rahatsız etti hocam. Gözükmüyor tuşlar. Şeffaf ile değiştirelim ama o da zaten ortalama 1000 tl. Türkçe bulmakta zor zaten

Benide rahatsız etti hocam. Gözükmüyor tuşlar. Şeffaf ile değiştirelim ama o da zaten ortalama 1000 tl. Türkçe bulmakta zor zaten
Bende zamanında temudan aldığım kutusu açılmamış ak820, ak680 max, e-yooso z87 var. uğraşsam sanırım çözerim tuş işini. şansıma ajazz klavyelerim siyah renkli.

Bende zamanında temudan aldığım kutusu açılmamış ak820, ak680 max, e-yooso z87 var. uğraşsam sanırım çözerim tuş işini. şansıma ajazz klavyelerim siyah renkli.
Çocuklar kalsın dedi kullanırız dediler. Baktım da oynarken 3-4 tuşa basıyorlar sadece. Çocuklar için bu klavyeler fazla yaw😁

Benim klavyeler de geldi hepsini taktım pc lere yarın bakacağım sürtünme sorunu umarım yoktur 1`inde olsa mecbur hepsi iade olacak :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,798
Üyeler
199,223
Son üye
urued

Geri