Bütçeme Uygun Sorunsuz Laptop Tavsiyeleri

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
37000
35 bine kadar bütçem var zorlasam 37 bin olur almak istediğim laptopta kronik sorun olmamasını istiyorum lenovo gibi anakakart sorunu olan laptop istemiyorum soğutması da benim için önemli çok ağır oyunlar oynamıyorum oynayacağım en ağır oyun rdr 2 olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Biraz baktığımda acer nitro V15 gözüme çarptı alınabilir bir laptop mu?

Çok ağır oyun istemiyorum oynayacağım oyun RDR2 olur biraz garip olmuş.
Lenovanın tüm laptolarında anakart sorunu var demek de biraz garip olmuş.

Kendi yazdığınız ACER laptop'da ise 4050 ekran kartı var. RDR2 nasıl performans almayı düşünüyorsunuz acaba ?
Böyle bir gameplayiniz olur haberiniz olsun.

Bence o fiyata hiç çıkmayın 25k aralıgında bi laptop alın çünkü 5070Tİ kadar çıkmadan ki onlar da 70-80k çok verimli bir laptop alacagınızı düşünümüyorum özelllikle openworld oyunlar için.

Çok ağır oyun istemiyorum oynayacağım oyun RDR2 olur biraz garip olmuş.
Lenovanın tüm laptolarında anakart sorunu var demek de biraz garip olmuş.

Kendi yazdığınız ACER laptop'da ise 4050 ekran kartı var. RDR2 nasıl performans almayı düşünüyorsunuz acaba ?
Böyle bir gameplayiniz olur haberiniz olsun.

Bence o fiyata hiç çıkmayın 25k aralıgında bi laptop alın çünkü 5070Tİ kadar çıkmadan ki onlar da 70-80k çok verimli bir laptop alacagınızı düşünümüyorum özelllikle openworld oyunlar için.
En kötü düşük ayarlara çeker oynarım beni bozmaz 25k ya laptop mu var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nitro v15in kronik sorunları lenovo loqtan falan daha fazla
önerin var mı sorun yaratmayacak?

En kötü düşük ayarlara çeker oynarım beni bozmaz 25k ya laptop mu var?

önerin var mı sorun yaratmayacak?
valla bu bütçede hiç sorun olmayan laptop bulamazsın ama https://www.trendyol.com/hp/victus-...p-1103257328?boutiqueId=689770&merchantId=968 bu laptop iyidir

valla bu bütçede hiç sorun olmayan laptop bulamazsın ama https://www.trendyol.com/hp/victus-...p-1103257328?boutiqueId=689770&merchantId=968 bu laptop iyidir
bunda da ısı sorunu varmış fakat bi kaç ayarla düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,593
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri