Fp Samsung Telefon Önerir Misiniz

Hocam kullanıyorum ve memnunum (geçmişte Samsung kullanan biri olarak)

Ayrıca xiaomi mükemmel demiyorum ki Apple ve Samsung'un özelliklerine göre pahalı olduğunu savunuyorum

Tamam, Xiaomi donanım olarak fiyat performans. Yazılımı can sıkıyor. Deneyimime mi inanayım, sana mı?

Shizuku ve ADB ile yazılımsal sorunlarını düzeltmekten gına geldi. Bluetooth kulaklıklara az ve kalitesiz ses aktarmasına hâlâ çözüm bulamadım.

samsung alın bazıları poco redmi vs önermiş uzun zamanda hata kısa zamanda bile sıkıntı çıkarır almayın

Bütçeyi 20 civarına zorlayıp ikinci el S23 bakmanı tavsiye ederim. Ekranın büyük olmasını sevenler var, ekran büyük değil. Onun dışında A serisi, poco falan yanında bence daha iyi bir tercih. Goodlock, expert raw vs artısı. Kötü yanı yazılım desteği bitmek üzere, güncel kalmasını istiyorsan can sıkar ama garantisi de ya yoktur ya az kalmıştır, ilgini çekiyorsa odinle vs takılırsın.

Samsung fanboyu olmaya devam et

Ayrıca xiaomi kullanıcısıyım yazılımı falan sıkıntı değil reklam çıkması sorununu da nextdns ile çözdüm
neden yazılımda reklam çıkmasını ekstra uğraşla halledelim, bi uygulama değil ki bu… Ayrıca herkes Shizuku veya ADB ile uğraşıp sorun çözecek kadar teknik bilgiye sahip olmayabilir yada uğraşmak istemiyor olabilir. Bu sorunları marka çözmüş olsa da onu övsek keşke…
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung olmalı birincil ve kesin tercihim .Günlük kullanım için ısınmayan kasmayan ve ön kamerası da kötü olmasın ortalama bişi idare eder. 15.000 TL bütçem , max 22.000 Tl olabilir. Şimdiden teşekkürler.
20.000 Civarına çıkarsan s23 al 2. elden, konuya yazılan tüm cihazlardan 2-3 kat daha performanslı bi cihaz almış olursun.

Tamam, Xiaomi donanım olarak fiyat performans. Yazılımı can sıkıyor. Deneyimime mi inanayım, sana mı?

Shizuku ve ADB ile yazılımsal sorunlarını düzeltmekten gına geldi. Bluetooth kulaklıklara az ve kalitesiz ses aktarmasına hâlâ çözüm bulamadım.
Bana inan be hocam
Bunu yükleyince YouTube harici bütün reklamlar engelleniyor
1000018299.webp

1000018301.webp

Ve bunlar gerçekten zor şeyler değil

Bluetooth'u bilmiyorum o konu hakkında yorum yapamıyorum ama hyperos 3 güncellemesiyle harbiden çok şey değişti inanın

Shizuku ve ADB'yi bilmiyorum o işlere çok girişmiyorum

Samsung fanboyu olmaya devam et

Ayrıca xiaomi kullanıcısıyım yazılımı falan sıkıntı değil reklam çıkması sorununu da nextdns ile çözdüm
samsung fan boyu degilim yazdigim cumlelere bakarsak herhangi bir markanin fanboyu oldugumu gosterecek kelime bile yok ayrica samsung un sensoru daha iyi ve note 15 pro nun 200mp kamera olmasi cektigin fotografa daha fazla zoomlama yapar sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,029
Üyeler
200,277
Son üye
uzakdogulu35

Geri