❌İndirim Bitti! Dell 16 Plus 2'si 1 Arada Dizüstü Bilgisayar 13.806,90tl

yok ya bir şey olmuyor, samsung s24+'da tattım ben onu, boş iş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teslimatı öne çektirdim :kekw: bakalım
Teslim alırsan valla kendim almış kadar mutlu olurum hayırlı olsun diyelim.

Da baktım bu elemanlar sürekli böyle yapıyormuş, gelmez gibi sanki. Gelse de saçma bir şey yollanır.

Çok tuhaf bir durum, ürünün ASIN numarası laptopu, ürün kodu monitörü gösteriyor. :peepo2: Az kaldı iptal edeceğim gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yakın adreslere yollamayıp, uzak şehirlere yollama sebebi de muhtemelen kargonun geç bir tarihte çıkacak olmasından.

yok ya bir şey olmuyor, samsung s24+'da tattım ben onu, boş iş
Olmasına olur da THH de kanunu bilmiyor ki! Ben dilekçeyi yazarken kanun maddesini "Nassıl olsa biliyorlardır" ya diye eklemedim. 6.maddeden işlem yapacaklarına tüketicinin seçimlilik haklarından dem vurup "Satıcı satış yapmaya zorlanamaz" diye zırvalamışlar.

Olmasına olur da THH de kanunu bilmiyor ki! Ben dilekçeyi yazarken kanun maddesini "Nassıl olsa biliyorlardır" ya diye eklemedim. 6.maddeden işlem yapacaklarına tüketicinin seçimlilik haklarından dem vurup "Satıcı satış yapmaya zorlanamaz" diye zırvalamışlar.
Ben THH'yi kazandım, mahkemede karşı taraf itiraz etti. Pek çok benzer durumdaki ürünün teslim edildiğini vs kanıt olarak sundum fakat Hakim Bey, s24+ telefonun bu fiyattan satılıp satılmadığına dair kanıt istedi, bulamayınca :peeposad: En azından mahkeme masrafı çıkmadı.

Ben THH'yi kazandım, mahkemede karşı taraf itiraz etti. Pek çok benzer durumdaki ürünün teslim edildiğini vs kanıt olarak sundum fakat Hakim Bey, s24+ telefonun bu fiyattan satılıp satılmadığına dair kanıt istedi, bulamayınca :peeposad: En azından mahkeme masrafı çıkmadı.
Böyle bir kanıt sunma zorunluluğunuz var mı ki? Hangi yasada yazıyor deseydiniz ya? Atıyorum 30 binlik ürünü 1 TL'ye satarlar. Hakim kötü niyet arar falan tamam da benim durumda 30 binlik ürünü 20 bine satışa açmışlardı. Yüzde 33 indirim falan da açık açık yazıyorlardı. Göndermeyince hayatımda ilk defa THH'ye gittim. Tüketicinin seçimlilik haklarından red yedim🙂.

1784294724664.webp

gelmedi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,937
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri