🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş

Normalde XL giyerim ama Oversize T-shirt alacağım zaman L beden tam istediğim gibi oluyor. Burada da yine L beden mi aslam 185cm 100kg
Yanlış yönlendirmeyim ama ben 97 kg olarak xl aldım hocam. hatta sitenin kendi yorumlarında tam oversize değil gibi yazmış biri. L size küçük gelebilir. ama yanlış yönlendirmeyim yine bende merakla bekliyorum XL bana olacak mı çuval gibi mi duracak diye.

Doğrudur illa ki çeker bir miktar ama 15cm de çekmez, çekme payını bile hesaba katsan yine adamın üzerinde çuval gibi duracaktır.
Hocam ben kendimden örnek veriyorum bilmiyorum biraz geniş iri yarı olduğumdan olabilir belki ama tabi isteyen istediği gibi alabilir olmadı iade, değişim yaparlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.77 110 kilo hangi bedeni tercih etmeli?
XL Direkt

Yanlış yönlendirmeyim ama ben 97 kg olarak xl aldım hocam. hatta sitenin kendi yorumlarında tam oversize değil gibi yazmış biri. L size küçük gelebilir. ama yanlış yönlendirmeyim yine bende merakla bekliyorum XL bana olacak mı çuval gibi mi duracak diye.
En iyisini yapmışsını hocam çünkü o bildiğiniz o oversizelar kadar bol değil o yüzden diyorum ve çektiği için eğer iri yarıysanız 85 kilo üstüyseniz XL Alsın herkes. Zayıf ve uzunsanız L olucaktır.

190 93 kilo normalde xl giyiyorum xxl mi almak lazim bunda
XXL Yok sanırım hocam ya XL Alabilirsiniz.

teşekkürler. Kargo olayı bir çıt can sıktı 2000 liraya kargo bedava biraz fazla olmuş. Trendyol'da HB'da falan satışı var mı bunların?
Hocam ben kendimden örnek veriyorum bilmiyorum biraz geniş iri yarı olduğumdan olabilir belki ama tabi isteyen istediği gibi alabilir olmadı iade, değişim yaparlar.

XL Direkt

En iyisini yapmışsını hocam çünkü o bildiğiniz o oversizelar kadar bol değil o yüzden diyorum ve çektiği için eğer iri yarıysanız 85 kilo üstüyseniz XL Alsın herkes. Zayıf ve uzunsanız L olucaktır.

XXL Yok sanırım hocam ya XL Alabilirsiniz.

var ama 1299₺ orda :)

100₺ Kargo hocam denemelik 1 adet alın sonrasında alırsınız bütçeniz olursa 3-4 tane.
Peki bushido arasında kalite farkı nasıldır deneme şansınız oldu mu? onun basic tişörtleri 800 lira. Biraz kilo aldığımdan beri yapışmayan kumaşı biraz sert olup vücut hatlarını aşırı belli etmeyen tişörtler arıyorum çok nadir bulabiliyorum maalesef.

Peki bushido arasında kalite farkı nasıldır deneme şansınız oldu mu? onun basic tişörtleri 800 lira. Biraz kilo aldığımdan beri yapışmayan kumaşı biraz sert olup vücut hatlarını aşırı belli etmeyen tişörtler arıyorum çok nadir bulabiliyorum maalesef.
Bushido o kadar da iyi değil, merch olması ve baskılı olması satıyor bushidodan iyidir bunun kumaşı. Bushido kıyafet ellemedim gerçek hayatta o yüzden bilmiyorum.

200gsm miş konudaki 240 daha iyi

Hiç denemedim hocam ama güzelmiş 200 ağırlık var bu Paen de 240 ama bu da aşırı belli etmiyor siyah alıp deneyebilirsiniz. Ama bence Paen daha iyi.

Bushido o kadar da iyi değil, merch olması ve baskılı olması satıyor bushidodan iyidir bunun kumaşı. Bushido kıyafet ellemedim gerçek hayatta o yüzden bilmiyorum.

200gsm miş konudaki 240 daha iyi
eyvallah renk önerin var mı mor epey siyaha yakın sanırım. Mor severim epey açık renkler pek sevmiyorum beyaz falan ama mor-antrasit ve petrol yeşili alıyorum

eyvallah renk önerin var mı mor epey siyaha yakın sanırım. Mor severim epey açık renkler pek sevmiyorum beyaz falan ama mor-antrasit ve petrol yeşili alıyorum
Dolabımdaki 14. Siyah tisort olacak bu gelince.. bilmem anlatabildim mi

V yaka yok mu ya beyler bir de 183 90 kg L mi Xl mi önerirsiniz

Bu arada 110 kiloya XL olur mu dar mı olur 5-6 tane alacağım ama olmayacak gibiyse hiç bulaşmayalım. Çünkü çok oversize değil deniyor konu sahibi de biraz çekiyor da demiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,516
Üyeler
199,175
Son üye
akinakcay07

Geri