Düzenleme 7 adet Aldım / Siyah / Ekru / Taş / Antrasit / Marin / Petrol Yeşili / Mor XL, Hepsine Totalde 2040 TL verdim Herkes güzel günlerde kullanması dileğiyle.Kanki iademi hemen yaptılar benım aradımda 777 tl farkla 3 tane daha fazla t shirt alırım 3 tane almaktansa 6 tane olsun yalnız müşteri temsilcisi ile görüştüm ürünleri sakın kurutma makinesinde kurutmayın diyo %100 pamuk olduğu için ister istemez çekme oluyor dedi haberiniz olsun.
1-2cm çekme yapıyor ama kurutma makinasına atmadan kurutursan daha az çeker hocam.hocam ne kadar çekiyor? 1 cm çekiyorsa sorun yok ama 2-3 cm çekerse gerçekten kısa durur aynı boxy fit gibi. O zamanda çöpe atarım.
Kanka sen kurutmaya atıyon mu seninkileri müşteri temsilcisi kesinlikle kurutmaya atmayın çekme yapabiliyor dedi %100 pamuk olduğu için.Millet düzgün bir şeylere para versin yoluyla açtık hocam konuyu zaten teşekkürler.
İnşallah güle güle kullanın hocamDüzenleme 7 adet Aldım / Siyah / Ekru / Taş / Antrasit / Marin / Petrol Yeşili / Mor XL, Hepsine Totalde 2040 TL verdim Herkes güzel günlerde kullanması dileğiyle.
Ben ilk sefer yanlışlıkla attım kurutmaya çekme yaptı ama sonrası 30 derecede yıkadım kendine kendine normal kurutuyorum hocam zaten öyle çok çekme yapan bir tshirt değil rahat olduğu için kumaş giyince zaten böyle üzerinde açılıyor.Kanka sen kurutmaya atıyon mu seninkileri müşteri temsilcisi kesinlikle kurutmaya atmayın çekme yapabiliyor dedi %100 pamuk olduğu için.
XL Alın hocam170 - 86 kilo göbekli birine hangi beden uygun olur? yıkama sonrası çekme payını da dahil edersek??
7-8 aydır kullanıyorum öyle salma yapmadı düzgün yıkanırsa halen sağlam.Kral bunların boğaz kısımları salaş oluyor mu benim çoğu tshirtüm boyun kısımları kendini salıyor.
xl çok uzun durur diye düşündüm boy kısa olunca l alıyorum ozamanL al hocam. İyice bol ve salaş dursun dersen XL Tercih edebilirsin çekme payını da hesaba kat.
Hocam ben biraz iri yarıyım senin boylarında XL Aldım çekme sonrası tam oluyor tabi sen bilirsin iade değişim yaparsın sonrasında. Ama ben 110 kilo civarıyımxl çok uzun durur diye düşündüm boy kısa olunca l alıyorum ozaman