2.El Ryzen 5 5600 Rx6600 8gb Sistem Nasıldır?

Hocam genel olarak ilanlar 23-27bin seviyesinde fiyat uygun gibi kontrol ederek alabilirsiniz.
kral aliyim diyorumda adam diyorki bu sistemle ekstrem bir şey yapamazsın ne yapıcan o testleri diyor çok bilgilisin diyor bu konualrda diyor

furmark atarımda memtest bilmiyorum dedi
usbye kurup çalıştıracak sadece zor bişey değil birde ssd sağlığını da atsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral aliyim diyorumda adam diyorki bu sistemle ekstrem bir şey yapamazsın ne yapıcan o testleri diyor
alma direkt uzaklaş parçaların sağlığından emin olmaya çalışıyoruz sağlam mı bozuk mu diye ekstrem bişey yapmakla ne alakası var

kral aliyim diyorumda adam diyorki bu sistemle ekstrem bir şey yapamazsın ne yapıcan o testleri diyor çok bilgilisin diyor bu konualrda diyor
Yani o zaman sistemde bir sıkıntı var size vermeye çalışıyor gibi testsiz sistem alınır mı ki. Kart mining çıkmasıdır yüksek ihtimal

birde sistemin 20 bin bile edeceğini düşünmüyorum parçaları tek tek sahibindende aratıp fiyatları toplayabilirsin

biraz pazarlık yap 15 e felan alırsan fena olmaz piyasa berbat millet fx li sistemlere 10 lira yazıyor

biraz pazarlık yap 15 e felan alırsan fena olmaz piyasa berbat millet fx li sistemlere 10 lira yazıyor
valla inan baya indirdim 16500 son eğerki ram slotları çalışıyorsa ram almayıda düşünüyorum

furmark ve oyun videosu atıcakmış
diğer söylediğim testleride atsın memtestde bu kadar inat ediyorsa atmamaya bence alma ram bozuk olabilir ssd sağlığını da atsın harddisk sentinelden sonuçta bedavaya almıyorsun birde zaten
bu baya bi şüphe çekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,715
Üyeler
199,210
Son üye
taha2501

Geri