sagofedaisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
dediğin kasada çok şık led şerit olayı değiştiriyorYerinde olsam onu alırım olmazsa lianli vector v100r vardı
dediğin kasada çok şık led şerit olayı değiştiriyorYerinde olsam onu alırım olmazsa lianli vector v100r vardı
Onuda kullandım baya iyi kasa FP anlaminda o daha iyidediğin kasada çok şık led şerit olayı değiştiriyor
Çok pahalı ATX olanını çok indirimde görmüyorum ben genellikle Matx olan giriyor yanlış değilsem bence vector v100rye bak derimKüçük baya ya pek sevmedim kalitesi iyidir ama bilmiyorum bunu seçtim ben
İndirime girerse alırım
Onuda kullandım baya iyi kasa FP anlaminda o daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok pahalı ATX olanını çok indirimde görmüyorum ben genellikle Matx olan giriyor yanlış değilsem bence vector v100rye bak derim
bence tank daha iyi ustam da tercih meselesi 1.2mm sac 7 fan kontrolcu kumanda falan ilan tank daha dolu doluOnuda kullandım baya iyi kasa FP anlaminda o daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok pahalı ATX olanını çok indirimde görmüyorum ben genellikle Matx olan giriyor yanlış değilsem bence vector v100rye bak derim
Tam adını söylermisiniz inceleme videosu varsa bakayımbence tank daha iyi ustam da tercih meselesi 1.2mm sac 7 fan kontrolcu kumanda falan ilan tank daha dolu dolu
aga kaç aydır bundan bekliyorumda düşmüyor ki adam akıllı ama maşallah kasa çok iyi yaBu kasanın beyazını kullanıyorum. Geniş ve ferah bir kasa.
Zaman zaman 4-5k civarına düşüyor. Acelen yoksa takip et.
Bu da benim kasa
Alıntıyı görüntüle
Zoko tank ama fanları vs dandik parasının ürünü değil. Aynı paraya mag pano 100r daha iyi olacaktır büyük kasa bakıyorsanTam adını söylermisiniz inceleme videosu varsa bakayım
Düşmüyor evet uzun sürediraga kaç aydır bundan bekliyorumda düşmüyor ki adam akıllı ama maşallah kasa çok iyi ya
Tam adını söylermisiniz inceleme videosu varsa bakayım
ben bu modeli yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve kesinlikle aldığıma pişman değilim. fason marka yerine msi falan yazsa fiyatı 2 katı olur forumda da gundemden düşmez.bence tank daha iyi ustam da tercih meselesi 1.2mm sac 7 fan kontrolcu kumanda falan ilan tank daha dolu dolu
Evet bu çıkıyorBu kasamı dediğiniz ve güzel duruyor içinden fan çıkıyor demi![]()
Lian Li VECTOR V100R Siyah E-ATX Kasa (G99.V100RX.01) - incehesap.com
Lian Li VECTOR V100R Siyah E-ATX Kasa (G99.V100RX.01) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bunumu alayım diğerlerinin dediği zoko yu muEvet bu çıkıyor
Valla lianliden aşağı düşmemek daha iyi bencebence tank daha iyi ustam da tercih meselesi 1.2mm sac 7 fan kontrolcu kumanda falan ilan tank daha dolu dolu
Ben her zaman lian li taraftarıyımBunumu alayım diğerlerinin dediği zoko yu mu