❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 SSD 1000g M.2 2280 -Snv2s/1000g 2556 TL

Burdaki asil sorun Amazonda... bu firmalari sisteminden hemen sutlamali ama yapmiyor. Bu tur firmalar da siparisleri gondermeyip susitimal ediyor.
Malesef koskoca amazon bir siparişi iptal edemedi günlerce.Satıcıya yazdığım yorumlarıda geri çevirdi.Satıcının yorumlarının büyük bir kısmıda 1 yıldız.Trendyol,hepsiburada vs. olsa bu satıcının hesabı çoktan kapanmıştı ,amazonda galiba ceza sistemide olmadığı için kafasına göre hareket ediyor.

En iyisini yaptınız hocam.Satıcı hiç uğraşmıyor 10 kere yazdım her seferinde amazona yaz dedi.Amazonda hiçbir şekilde iptal edemedi 3 hafta boyunca.Dün sonunda iptal oldu.
Amazon'da böyle abuk subuk satıcı dolu. Amazon satıcılı ürünlerin fiyatlarını algoritmadan düşürmek için böyle ürünleri düşük fiyattan giriyorlar. Eğer birisi fark edip o ürünü çekincede bu sahte satıcı ürünü göndermiyor. Buda onlardan biri olabilir diyeceğim ama 6 stok girmiş. Belki de kendini üst sıralara taşımak için yapıyordur. Amazon bunlara önlem almıyor işte.

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
Düşük fiyat adam kekleme devrine mi girdik İncehesap vatan Amazon bunu tekele çevirdi.Cimer yada tic bakanlık sitesinde şikayet edin.Haksiz kazanç kendi malları zamanında gelmesi Dünya sigorta tazminatları var.

• Beğen
Amazon'da böyle abuk subuk satıcı dolu. Amazon satıcılı ürünlerin fiyatlarını algoritmadan düşürmek için böyle ürünleri düşük fiyattan giriyorlar. Eğer birisi fark edip o ürünü çekincede bu sahte satıcı ürünü göndermiyor. Buda onlardan biri olabilir diyeceğim ama 6 stok girmiş. Belki de kendini üst sıralara taşımak için yapıyordur. Amazon bunlara önlem almıyor işte.
Neden yapıyor bilmiyorum ama önceki seferde stok çok fazlaydı forumdan birsürü kişi almıştı.Amazonun bi çözüm bulması lazım dediğiniz gibi.Ceza sistemi gibi bir şey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düşük fiyat adam kekleme devrine mi girdik İncehesap vatan Amazon bunu tekele çevirdi.Cimer yada tic bakanlık sitesinde şikayet edin.Haksiz kazanç kendi malları zamanında gelmesi Dünya sigorta tazminatları var.
Şikayet edince hatalı fiyat diye geri çeviriliyor denmişti farklı konularda.Net bilgim yok hiç denemedim şikayeti.

Malesef koskoca amazon bir siparişi iptal edemedi günlerce.Satıcıya yazdığım yorumlarıda geri çevirdi.Satıcının yorumlarının büyük bir kısmıda 1 yıldız.Trendyol,hepsiburada vs. olsa bu satıcının hesabı çoktan kapanmıştı ,amazonda galiba ceza sistemide olmadığı için kafasına göre hareket ediyor.
Orada sistemi suistimal edenler Amazona gecti herhalde :)

Benim bildigim Amazon degil bu ya, birkac aydir prime donemi dahil bu iptallerle gecti. Eskiden musteri temsilcileri de is akislarini uzerine alir gercekten birebir ilgilenirlerdi, simdi bu yok. Urun alip satanlar tum gununu buna ayiranlara mi gonderiyorlar sadece anlamadim.

Adamlar gecen ay alinan siparisleri gondermeyip bekletip ayni fiyattan yeni stok actilar yani fiyat hatasi mazeretine de yatamazlar

• Üzgün
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,619
Üyeler
199,200
Son üye
Nacht

Geri