PomidorYumurta
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 16000
Merhabalar bugün yine burdayım. 2.el 16 yaşında bir çocukdan 16500 TL'ye
YenurMerhabalar bugün yine burdayım. 2.el 16 yaşında bir çocukdan 16500 TL'ye
Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB almayı düşünüyorum kartın durumu iyi duruyor kutu fatura garanti yok. 9070xt ye geçmiş o yüzden satıyor. Tek sorun kart geçen sene açılıp termal bakım yapılmış sineji tarafından ısınıyor diye elimde şuan test yok çocuk takmayı falan bilmiyormuş tam. Dedim yarın bize gel test edeyim uygunsa alacağım. Sizce iyi midir?
hocam bende öyle düşünüyorumda kartın açılmış olması bir tık üzdü beni sizce sorun çıkarmıAlınır güzel fiyat sorun yoksa kartta millet 7700xt itelemeye çalışıyor 16.5 a
yani almayımmı 2 senlik kart bir tık normal degil mi ilk kez 2 gpu alcamdaDuzeltme. hocam kutu fatura garanti yok açılmış kart gerek yok bence.
Fatura garanti var diye okudum başta.
Ya fiyatı iyi de açılmis olmasi ve Garanti fatura kutu hiç bir şey olmaması o topa girmeye gerek yok diye düşünüyorum 2 3 aylık 9060xt 16gb bulabileisin 15 e falan. Ben yerinde olsam 9060xt 16gb alırdım 15 16 ya kfg olanhocam bende öyle düşünüyorumda kartın açılmış olması bir tık üzdü beni sizce sorun çıkarmı
istersen 9070 xt kutusu ile veririm dedi bide onu unutmusum ama 7800xt 9060 xtden ıyı degilmi ya birde görünüş manasında falanda bence 7800xt daha ıyıYa fiyatı iyi de açılmis olmasi ve Garanti fatura kutu hiç bir şey olmaması o topa girmeye gerek yok diye düşünüyorum 2 3 aylık 9060xt 16gb bulabileisin 15 e falan
Ne için kullanacaksın hocam 2k da 9060xt 16gb de üzmez ha ben saf güç istiyorum atıyorum CS2 oynayacağım diyorsan 7800xt daha iyi oluristersen 9070 xt kutusu ile veririm dedi bide onu unutmusum ama 7800xt 9060 xtden ıyı degilmi ya birde görünüş manasında falanda bence 7800xt daha ıyı
hocam kaç haftadır aradığım kartı bulmuştum üzmeyin ya harbiden kaçayım mı yani7800XT açılması gereken bir kart değil termal için ya. Açılmış karttan uzak durun.
2k 300hz monitor var hocam bosa gitmsini istemiyorum acıkcasıNe için kullanacaksın hocam 2k da 9060xt 16gb de üzmez ha ben saf güç istiyorum atıyorum CS2 oynayacağım diyorsan 7800xt daha iyi olur
zaten 20k yazmıstı 16500 e dusurdum az once tel ıle konstukda olmazsa yarın 15500 teklıf ederim diyecegımde ayıp olmazmıHocam alınmaz demiyroum da ben tercih etmezdim. Satarken satması var bu işin seninde ucuza vermen gerekir biraz daha pazarlık yapmıyor mu
Açılmış bakımı yapılmış kfg yok diyorsun. 3 e 5 e bakma kafan rahat etsin istiyorsan biraz daha garanti bir şey al. Ayrıca garantide macun yenilemesi bakım gibi şeyleri pek yapmıyorlar bilgisayarcıda yaptırmıştır büyük ihtimalle. Uzun kullanimda sorunlar belli olur testlerde bir şey cikmasa da uzun vadede üzebilir.hocam kaç haftadır aradığım kartı bulmuştum üzmeyin ya harbiden kaçayım mı yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2k 300hz monitor var hocam bosa gitmsini istemiyorum acıkcası
Hocam deyin ilanlarda 17.5 kfg li kartlar var biraz daha duş seninde işin görülsün benim de bı şansınızı deneyin.zaten 20k yazmıstı 16500 e dusurdum az once tel ıle konstukda olmazsa yarın 15500 teklıf ederim diyecegımde ayıp olmazmı