2. El 7800xt Alınır mı?

Duzeltme. hocam kutu fatura garanti yok açılmış kart gerek yok bence.

Fatura garanti var diye okudum başta.

Alınır güzel fiyat sorun yoksa kartta millet 7700xt itelemeye çalışıyor 16.5 a
hocam bende öyle düşünüyorumda kartın açılmış olması bir tık üzdü beni sizce sorun çıkarmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Duzeltme. hocam kutu fatura garanti yok açılmış kart gerek yok bence.

Fatura garanti var diye okudum başta.
yani almayımmı 2 senlik kart bir tık normal degil mi ilk kez 2 gpu alcamda

hocam bende öyle düşünüyorumda kartın açılmış olması bir tık üzdü beni sizce sorun çıkarmı
Ya fiyatı iyi de açılmis olmasi ve Garanti fatura kutu hiç bir şey olmaması o topa girmeye gerek yok diye düşünüyorum 2 3 aylık 9060xt 16gb bulabileisin 15 e falan. Ben yerinde olsam 9060xt 16gb alırdım 15 16 ya kfg olan

7800XT açılması gereken bir kart değil termal için ya. Açılmış karttan uzak durun.

Ya fiyatı iyi de açılmis olmasi ve Garanti fatura kutu hiç bir şey olmaması o topa girmeye gerek yok diye düşünüyorum 2 3 aylık 9060xt 16gb bulabileisin 15 e falan
istersen 9070 xt kutusu ile veririm dedi bide onu unutmusum ama 7800xt 9060 xtden ıyı degilmi ya birde görünüş manasında falanda bence 7800xt daha ıyı

istersen 9070 xt kutusu ile veririm dedi bide onu unutmusum ama 7800xt 9060 xtden ıyı degilmi ya birde görünüş manasında falanda bence 7800xt daha ıyı
Ne için kullanacaksın hocam 2k da 9060xt 16gb de üzmez ha ben saf güç istiyorum atıyorum CS2 oynayacağım diyorsan 7800xt daha iyi olur
İlanlarda 17.5 kfg olanlar 1 liraya değmez ilanı örnek attim. Biraz daha pazarlık yap olmazsa

7800XT açılması gereken bir kart değil termal için ya. Açılmış karttan uzak durun.
hocam kaç haftadır aradığım kartı bulmuştum üzmeyin ya harbiden kaçayım mı yani :(

Ne için kullanacaksın hocam 2k da 9060xt 16gb de üzmez ha ben saf güç istiyorum atıyorum CS2 oynayacağım diyorsan 7800xt daha iyi olur
2k 300hz monitor var hocam bosa gitmsini istemiyorum acıkcası

Hocam alınmaz demiyroum da ben tercih etmezdim. Satarken satması var bu işin seninde ucuza vermen gerekir biraz daha pazarlık yapmıyor mu

Hocam alınmaz demiyroum da ben tercih etmezdim. Satarken satması var bu işin seninde ucuza vermen gerekir biraz daha pazarlık yapmıyor mu
zaten 20k yazmıstı 16500 e dusurdum az once tel ıle konstukda olmazsa yarın 15500 teklıf ederim diyecegımde ayıp olmazmı

hocam kaç haftadır aradığım kartı bulmuştum üzmeyin ya harbiden kaçayım mı yani :(

2k 300hz monitor var hocam bosa gitmsini istemiyorum acıkcası
Açılmış bakımı yapılmış kfg yok diyorsun. 3 e 5 e bakma kafan rahat etsin istiyorsan biraz daha garanti bir şey al. Ayrıca garantide macun yenilemesi bakım gibi şeyleri pek yapmıyorlar bilgisayarcıda yaptırmıştır büyük ihtimalle. Uzun kullanimda sorunlar belli olur testlerde bir şey cikmasa da uzun vadede üzebilir.

zaten 20k yazmıstı 16500 e dusurdum az once tel ıle konstukda olmazsa yarın 15500 teklıf ederim diyecegımde ayıp olmazmı
Hocam deyin ilanlarda 17.5 kfg li kartlar var biraz daha duş seninde işin görülsün benim de bı şansınızı deneyin.
Git onlardan al diyebilir de siz yine biraz orta yollu konusun😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,008
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri