❌İndirim Bitti! Sapphıre Pulse 9070 2 Fanlı 26.999₺

yok be reisim bak mayıs ayında kaça satıldı hemde nitro plus

Stok 3 falandı kanka bunu kimse alamadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oc si ne oluyor o.cocugu degildir inş ahaha
Yardın birader akşam akşam, oc overclock demek. Fabrikadan azıcık güçlendirilmiş çıkıyor

Stok 3 falandı kanka bunu kimse alamadı

Yardın birader akşam akşam, oc overclock demek. Fabrikadan azıcık güçlendirilmiş çıkıyor
Daha geçen ay 9070 için açılan konuya bak 23k bu indirimlere denk geldim nvidia alacağım diye hepsini pas geçtim.

Daha geçen ay 9070 için açılan konuya bak 23k bu indirimlere denk geldim nvidia alacağım diye hepsini pas geçtim.

Son 1 haftada gelen zamların farkında değilsin dost, akakçeye gir bi bak ne dediğimi anlarsın

Bu paraya da nvidiadan 8 gb 5060ti alırsın ancak artık reis

Kaçmamış olabilir bu ürün bayadır stokta yoktu yeni getirmiş hemen elden çıkardı arada yapabilir o zaman..En son 23den bitirdiğinden beri son haftaya kadar yoktu bunlar eski ürün olamaz..ama kaçırmamak lazım
Telefonla konuştum son kalanlardı devamı distribütörlerde dahi yok dendi

Son 1 haftada gelen zamların farkında değilsin dost, akakçeye gir bi bak ne dediğimi anlarsın

Bu paraya da nvidiadan 8 gb 5060ti alırsın ancak artık reis
Yapma ya yandık ozaman. Daha psu ve ekran kartı ve 2k monitör almam gerekiyordu 🤦‍♂️

Ziraat elektronik kampanyasıyla 25.5 e denk geldi.Tam da depodan 17k ya 9060 16 gb çektiydim.

Telefonla konuştum son kalanlardı devamı distribütörlerde dahi yok dendi
Çok ilginç depolarda öylece tutup satmayıp dur arada 23e satayım sonra 2 ay geri çekeyim sonra bir daha satayım 26ya...manası nedir ki ? Mesela direk 30 olarak neden listelenmemiş 2 aydır elinde assetin var bilerek satmıyorsun lol.. ? Ellerindeydi madem gerçekten garip

Çok ilginç depolarda öylece tutup satmayıp dur arada 23e satayım sonra 2 ay geri çekeyim sonra bir daha satayım 26ya...manası nedir ki ? Mesela direk 30 olarak neden listelenmemiş 2 aydır elinde assetin var bilerek satmıyorsun lol.. ? Ellerindeydi madem gerçekten garip
Muhtemelen sistemlere ayrılmış mağaza stoklarıydı

İndirim bitmemiş niye bitti diye işaretledin ki

anlık stok var ihtiyacı olan kaçırmasın
1784232946785.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,659
Üyeler
199,204
Son üye