Uwqhd Monitör Almalı Mıyım?

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
25000
Selam, 25k bütçe var.

3440x1440 (2k) 21:9 monitör bakıyorum ve zaten bütçeme giren çok fazla alternatif göremedim.
Bulduklarım şöyle, gözümden kaçmış olan olabilir:
- AOC CU34G4Z 34" 240Hz 0.3ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 WQHD FAST VA Curved 1500R
- Philips Evnia 34M2C3500L 34" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 WQHD VA Curved
- MSI 40'' MAG 401QR 1Ms(MPRT) 155Hz UWQHD IPS
- LG 34" 34G630A-B 1Ms 240Hz WQHD VA
- ASUS 34" TUF GAMING VG34WQML5A 0.5Ms 250Hz WQHD CURVED

Sizce bunlar alınır mı yoksa ultra wide'dan vazgeçip daha uyguna daha iyi panelli bir monitör mü almalıyım?
Yukarda saydığım monitörlerle ilgili deneyimleriniz var mı?

Örnekler hakkında yorum yapamıcam ama yaklaşık 4 yıldır uw kullanan biri olarak şuan normal bir monitör kullanamam şahsen. İnternette gezmekten film izlemeye oyunlara kadar uw bence çook çok daha mantıklı. Diyolar fps oyunları şöyle böylede. E sporcuyum kenks ayaklarında değilsen hayli hayli yeterli bence. Ben çok zdvk alıyorum. Arkadaşlara ekran açtığımda e hile bu heryeri görüyon filan diyolar.
Uw konfordur. Oledde olursa tadından yenmez. Fiyat olarak aşırı fark varsa bence gerek yok bende g8 var hala taş gibi. Bozulası kadar devam gibi. 2 yılı geçti

MSI 40'' MAG 401QR ips olduğu için bunu aldım yakın zamanda, memnunum hoparlörü de olsaydı tam olurdu 65w type c de var

21:9 kullanması daha etkileyici zevkli.

Monitörlerde 21:9 dan sonra 32" düz ekran dahi sıradan pek etkilemiyor beni, kavisli geniş ekranı kullandıktan sonra direkt ya UltraWide veya OLED TV deneyimi katlıyor.

Küçük ekran istiyorsan 27" 16:9 OLED bütçende var.

Son düzenleme:
Örnekler hakkında yorum yapamıcam ama yaklaşık 4 yıldır uw kullanan biri olarak şuan normal bir monitör kullanamam şahsen. İnternette gezmekten film izlemeye oyunlara kadar uw bence çook çok daha mantıklı. Diyolar fps oyunları şöyle böylede. E sporcuyum kenks ayaklarında değilsen hayli hayli yeterli bence. Ben çok zdvk alıyorum. Arkadaşlara ekran açtığımda e hile bu heryeri görüyon filan diyolar.
Uw konfordur. Oledde olursa tadından yenmez. Fiyat olarak aşırı fark varsa bence gerek yok bende g8 var hala taş gibi. Bozulası kadar devam gibi. 2 yılı geçti
Aynen ben de o yüzden denemek istiyorum uw. Videolara falan baktım, oyunlar çok güzel görünüyor gerçekten. OLED almak isterim de o fazla para vermek istemiyorum...

MSI 40'' MAG 401QR ips olduğu için bunu aldım yakın zamanda, memnunum hoparlörü de olsaydı tam olurdu 65w type c de var
Ya dediğini alacağım ya da AOC CU34G4Z. Fast VA varmış bunda sanırım ghosting falan çok belli olmuyor diyorlar. Yine mağazada deneyimleyeceğim almadan önce.

21:9 kullanması daha etkileyici zevkli.

Küçük ekran istiyorsan 27" 16:9 oled bütçende var.

16:9 bitti benim için :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,872
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri