Çözüldü✓ Mld M800 2tb Alınır mı

Reaksiyon skoru
9
rtx 5070ti ve r7 7800x3d ile bir sistem kurucam ssd seçiminde ise mld m800 2tb almayı düşünüyorum pcie5.0 ve diğerlerine göre daha ucuz olduğu için seçiyorum. Şuanda fiyatı 13.394 ve en yakın satıcı 1k fazla üstüne koymuş sizce şu çip krizinde hemen alayım mı yoksa indirim mi kovalayım.

evet hocam oyun için alıcam sizce fiyat iyi mi beklemem mi lazım
Oyun içinse Gen5'e gerek yok dostum, FPS ya da yükleme anlamında hiçbir şey katmayacak. Bugün GG var. Almadan saat 22:00'da bir göz at. Belki güzel bir şey koyarlar.

Oyun içinse Gen5'e gerek yok dostum, FPS ya da yükleme anlamında hiçbir şey katmayacak. Bugün GG var. Almadan saat 22:00'da bir göz at. Belki güzel bir şey koyarlar.
hocam 2tbde pcie4.0 ve 5.0 arasında 2.5k fark oynuyor. Hazır almışken pcie5.0 alayım dedim. İleri zamanlarda uprageye gerek kalmasın demiştim. Tabi siz fazla önemi yok diyorsanız pcie4.0 alırım

hocam 2tbde pcie4.0 ve 5.0 arasında 2.5k fark oynuyor. Hazır almışken pcie5.0 alayım dedim. İleri zamanlarda uprageye gerek kalmasın demiştim. Tabi siz fazla önemi yok diyorsanız pcie4.0 alırım
Yüksek hız yüksek sıcaklık oda ssd ömrü ve yavaşlama demek. 2.5k ya ye iç gez. Gen5 e gerek yok.

Hocam sistem ilerisi için yine sana bir şey aldıracak cinsten. O yüzden Gen4 al keyfine bak. Yüksek boyut video düzenleme işi yapmıyorsan bugün oyun için Gen3 bile yeterli.

Hocam sistem ilerisi için yine sana bir şey aldıracak cinsten. O yüzden Gen4 al keyfine bak. Yüksek boyut video düzenleme işi yapmıyorsan bugün oyun için Gen3 bile yeterli.
önerdiğin model var mıdır f/p diyebileceğin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,967
Üyeler
199,256
Son üye
bakidoruk

Geri