5 Bin TL Mönitör Tavsiyesi

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Dostlar 5 6 bine monitör alcam kalan parayada klavye mouse ve kulaklık alacağım. 10 bin lira var. hem mouse klavye hem de monitör beraber tavsiye edebilirseniz iyi olur.

Dostlar 5 6 bine monitör alcam kalan parayada klavye mouse ve kulaklık alacağım. 10 bin lira var. hem mouse klavye hem de monitör beraber tavsiye edebilirseniz iyi olur.
bütçeyi zorlarsan bide oyun oynuyodan lenovo 320 hzlik monitor alabilirsin kullanmadım 6500 tl indirimine düşmesini bekliyorum 6000 tl fln olurekranından çok bişe bekleme derim oyun için iyi bildiğime göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

b
mouse olarak atk a9kullanıyorum gayet iyi
atk a9 plus alabilirsin yada düzünü 8k fln pcyi zorluyo senbilirsin

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html 4k

Bende var, daha iyisi olabilir ama güzel mouse. 850

Saydam hali var bende ama baya iyi klavye ama sürücü çöp. 1400

EDİT:Bütçen varmış F87 Pro da var bende tavsiye ederim, şahanedir. F75/F87/F87 Pro bunların hepsi aynı klavye istediğini seçersin.
Arkadaşın dediği monitör ve mouse daha iyi seçenekler ama 180hz/300hz farkı CS ve Valo (onlarda bile çok çok az) dışı fark etmez.
Onun önerdiği mouse gerçekten daha iyi ama galiba modları yok bluetooth vs.

6250'ye alabilirsin totalde. Sana uymayan bir tane öneri varsa (klavye %60/1080p monitör olmaması kriterleri gibi) söyleyebilirsin.

Son düzenleme:
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html 4k

Saydam hali var bende ama baya iyi klavye. 1400
6250'ye alabilirsin totalde. Sana uymayan bir tane öneri varsa (klavye %60/1080p monitör olmaması kriterleri gibi) söyleyebilirsin.
önerdiğin mouse iyi lakin 80 ile 85 gram arası bence gramlarıda çok önemli

lenovo 25-10
atk a9 plus yanına da bir klavye ekle klavyeden anlamam

Saydam hali var bende ama baya iyi klavye. 1400
Ktc monitör iyi ya, acaba 320 hz monitör yerine ucuzdan ktc ile 5 bine ekipman dizip, telide 3 e satsam 8 binin üstünede para koyup telefon mu alsam acaba? Telefonum samsung m22 valla adamı gabar dağındaki teröristler gibi çıkarıyor yav.

lenovo 25-10
atk a9 plus yanına da bir klavye ekle klavyeden anlamam
Usta atk kötü değil mi ya?

Saydam hali var bende ama baya iyi klavye ama sürücü çöp. 1400

EDİT:Bütçen varmış F87 Pro da var bende tavsiye ederim, şahanedir. F75/F87/F87 Pro bunların hepsi aynı klavye istediğini seçersin.
Arkadaşın dediği monitör ve mouse daha iyi seçenekler ama 180hz/300hz farkı CS ve Valo (onlarda bile çok çok az) dışı fark etmez.
Onun önerdiği mouse gerçekten daha iyi ama galiba modları yok bluetooth vs.

Hocam 1300 e manyetik switch klavye var game powerın bence alınır gibi ya mekanik yerine artık.

Ktc monitör iyi ya, acaba 320 hz monitör yerine ucuzdan ktc ile 5 bine ekipman dizip, telide 3 e satsam 8 binin üstünede para koyup telefon mu alsam acaba? Telefonum samsung m22 valla adamı gabar dağındaki teröristler gibi çıkarıyor yav.

3 e satsan 8 binin üzerine 20000 tl mi koycan 😝

Hocam düzenledim önceki mesajı bütçeniz varsa kesinlikle F87/F75 modellerine çıkın isterseniz manyetik de alabilirsiniz o kısmı tercih biraz.
8 binin üstüne birkaç bin koyup Redmi note 14 öneririm amoleddir bu fiyat bandındaki klasik g99 işlemcileri var bence alın geçin rahatınıza bakın.
Oyun amaçlıysa Honor veya Xiaomi tablette bakabilirsiniz 10-15 bin bandına güzel ürünler var. Oyun amaçlı değilse dediğim telefon en mantıklı seçim bu segmentte.

bütçeyi zorlarsan bide oyun oynuyodan lenovo 320 hzlik monitor alabilirsin kullanmadım 6500 tl indirimine düşmesini bekliyorum 6000 tl fln olurekranından çok bişe bekleme derim oyun için iyi bildiğime göre

b
mouse olarak atk a9kullanıyorum gayet iyi
atk a9 plus alabilirsin yada düzünü 8k fln pcyi zorluyo senbilirsin
180 hz ile 320 arasında çok fark oluyo mu ya? günde 2 saat faceit girer kalanda eğlencelik oyun girerim. Yani çünkü internet kafede bi 280 hz monitör ile bide 165 hz monitör ile oynuyom ama fark gelmiyor gibi bana.

Hocam 1300 e manyetik switch klavye var game powerın bence alınır gibi ya mekanik yerine artık.
atk kötü değilmi demişsinde gayet kaliteli aklına nasol yerleşmişse artık vayadır kullanıyom sıkıntı yokk

3 e satsan 8 binin üzerine 20000 tl mi koycan 😝
Sıfır almayacağım.

atk kötü değilmi demişsinde gayet kaliteli aklına nasol yerleşmişse artık vayadır kullanıyom sıkıntı yokk
Yav kötü değilde heralde f/p olarak aula aldıydım önceden, ondan aklıma kötü olarak geldi dedim bi an yav.

180 hz ile 320 arasında çok fark oluyo mu ya? günde 2 saat faceit girer kalanda eğlencelik oyun girerim. Yani çünkü internet kafede bi 280 hz monitör ile bide 165 hz monitör ile oynuyom ama fark gelmiyor gibi bana.
youtubda artık 200 hz altı monitö çok tavsiye eden yok 320 hzde bi adı var yani ama ben fark göremiyorum diyorsan 180 hz al

Gamepower ürünleri ne kadar dayanır bilemem hocam. Manyetik demek malzemesi kaliteli demekte değil, gamepower kulaklık kullanmıştım ilk yılında cızırtılar başladı ama bu tip markalardan beklemediğim derece bir yazılımı vardı yani en azından çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,056
Üyeler
199,277
Son üye
impsuedo

Geri