bütçeyi zorlarsan bide oyun oynuyodan lenovo 320 hzlik monitor alabilirsin kullanmadım 6500 tl indirimine düşmesini bekliyorum 6000 tl fln olurekranından çok bişe bekleme derim oyun için iyi bildiğime göreDostlar 5 6 bine monitör alcam kalan parayada klavye mouse ve kulaklık alacağım. 10 bin lira var. hem mouse klavye hem de monitör beraber tavsiye edebilirseniz iyi olur.
mouse olarak atk a9kullanıyorum gayet iyiDostlar 5 6 bine monitör alcam kalan parayada klavye mouse ve kulaklık alacağım. 10 bin lira var. hem mouse klavye hem de monitör beraber tavsiye edebilirseniz iyi olur.
önerdiğin mouse iyi lakin 80 ile 85 gram arası bence gramlarıda çok önemlihttps://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html 4k
Bende var, daha iyisi olabilir ama güzel mouse. 850
Saydam hali var bende ama baya iyi klavye. 1400![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6250'ye alabilirsin totalde. Sana uymayan bir tane öneri varsa (klavye %60/1080p monitör olmaması kriterleri gibi) söyleyebilirsin.
Ktc monitör iyi ya, acaba 320 hz monitör yerine ucuzdan ktc ile 5 bine ekipman dizip, telide 3 e satsam 8 binin üstünede para koyup telefon mu alsam acaba? Telefonum samsung m22 valla adamı gabar dağındaki teröristler gibi çıkarıyor yav.https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html 4k
Saydam hali var bende ama baya iyi klavye. 1400![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
6250'ye alabilirsin totalde. Sana uymayan bir tane öneri varsa (klavye %60/1080p monitör olmaması kriterleri gibi) söyleyebilirsin.
Usta atk kötü değil mi ya?lenovo 25-10
atk a9 plus yanına da bir klavye ekle klavyeden anlamam
Hocam 1300 e manyetik switch klavye var game powerın bence alınır gibi ya mekanik yerine artık.https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html 4k
Saydam hali var bende ama baya iyi klavye ama sürücü çöp. 1400![]()
EDİT:Bütçen varmış F87 Pro da var bende tavsiye ederim, şahanedir. F75/F87/F87 Pro bunların hepsi aynı klavye istediğini seçersin.
Arkadaşın dediği monitör ve mouse daha iyi seçenekler ama 180hz/300hz farkı CS ve Valo (onlarda bile çok çok az) dışı fark etmez.
Onun önerdiği mouse gerçekten daha iyi ama galiba modları yok bluetooth vs.
3 e satsan 8 binin üzerine 20000 tl mi koycanKtc monitör iyi ya, acaba 320 hz monitör yerine ucuzdan ktc ile 5 bine ekipman dizip, telide 3 e satsam 8 binin üstünede para koyup telefon mu alsam acaba? Telefonum samsung m22 valla adamı gabar dağındaki teröristler gibi çıkarıyor yav.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Usta atk kötü değil mi ya?
Hocam düzenledim önceki mesajı bütçeniz varsa kesinlikle F87/F75 modellerine çıkın isterseniz manyetik de alabilirsiniz o kısmı tercih biraz.Ktc monitör iyi ya, acaba 320 hz monitör yerine ucuzdan ktc ile 5 bine ekipman dizip, telide 3 e satsam 8 binin üstünede para koyup telefon mu alsam acaba? Telefonum samsung m22 valla adamı gabar dağındaki teröristler gibi çıkarıyor yav.
180 hz ile 320 arasında çok fark oluyo mu ya? günde 2 saat faceit girer kalanda eğlencelik oyun girerim. Yani çünkü internet kafede bi 280 hz monitör ile bide 165 hz monitör ile oynuyom ama fark gelmiyor gibi bana.bütçeyi zorlarsan bide oyun oynuyodan lenovo 320 hzlik monitor alabilirsin kullanmadım 6500 tl indirimine düşmesini bekliyorum 6000 tl fln olurekranından çok bişe bekleme derim oyun için iyi bildiğime göre
b
mouse olarak atk a9kullanıyorum gayet iyi
atk a9 plus alabilirsin yada düzünü 8k fln pcyi zorluyo senbilirsin
atk kötü değilmi demişsinde gayet kaliteli aklına nasol yerleşmişse artık vayadır kullanıyom sıkıntı yokkKtc monitör iyi ya, acaba 320 hz monitör yerine ucuzdan ktc ile 5 bine ekipman dizip, telide 3 e satsam 8 binin üstünede para koyup telefon mu alsam acaba? Telefonum samsung m22 valla adamı gabar dağındaki teröristler gibi çıkarıyor yav.
Hocam 1300 e manyetik switch klavye var game powerın bence alınır gibi ya mekanik yerine artık.
GamePower Nexa HE60 1K RGB Hall-Effect Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GamePower Nexa HE60 1K RGB Hall-Effect Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Sıfır almayacağım.3 e satsan 8 binin üzerine 20000 tl mi koycan![]()
Yav kötü değilde heralde f/p olarak aula aldıydım önceden, ondan aklıma kötü olarak geldi dedim bi an yav.atk kötü değilmi demişsinde gayet kaliteli aklına nasol yerleşmişse artık vayadır kullanıyom sıkıntı yokk
youtubda artık 200 hz altı monitö çok tavsiye eden yok 320 hzde bi adı var yani ama ben fark göremiyorum diyorsan 180 hz al180 hz ile 320 arasında çok fark oluyo mu ya? günde 2 saat faceit girer kalanda eğlencelik oyun girerim. Yani çünkü internet kafede bi 280 hz monitör ile bide 165 hz monitör ile oynuyom ama fark gelmiyor gibi bana.
Gamepower ürünleri ne kadar dayanır bilemem hocam. Manyetik demek malzemesi kaliteli demekte değil, gamepower kulaklık kullanmıştım ilk yılında cızırtılar başladı ama bu tip markalardan beklemediğim derece bir yazılımı vardı yani en azından çalışıyor.Hocam 1300 e manyetik switch klavye var game powerın bence alınır gibi ya mekanik yerine artık.
GamePower Nexa HE60 1K RGB Hall-Effect Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GamePower Nexa HE60 1K RGB Hall-Effect Manyetik Switch Kablolu Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu