Zalman S4 Plhus Tg Kasa Kasa Işıkları Yanmıyor

ghost0t

80+
Reaksiyon skoru
0
iyi geceler herkese kasam zalman s4 plhus tg kasa amd ryzen 5 7500f asus white edition rtx 460 8 gb msi a620m e anakart6000hz kasadakiler bu sıvı soğutmanın ışıkları yanıyor msı centerle alakası yok birsürü yol denedim zalmanın kendi sitesindeki rgb ayarlayıcıyı da indirdim fakat olmadı kasanın içerisinde kontrolcü aradım bulamadım rica ediyorum ya yardım eder misiniz kasanın egzoz ve öndeki rgblerim yanmıyor fanların hepsi çalışıyor

muhtemelen rgb çoğaltıcı kabloda bir sorun olabilir.

anakart üzerinden veya anakartdan güç alır rgb kasayı fiziksel olarak incele fanlardan çıkan kabloların bağlantı noktaları vs. yerinden çıkmış vs. olabilir. çıkar bir daha tak düzelir

muhtemelen rgb çoğaltıcı kabloda bir sorun olabilir.

anakart üzerinden veya anakartdan güç alır rgb kasayı fiziksel olarak incele fanlardan çıkan kabloların bağlantı noktaları vs. yerinden çıkmış vs. olabilir. çıkar bir daha tak düzelir
5 tane ard arda birbirine bağlı siyah bir düzenek var 1 tanesini çıkarınca 1 tane fan sönüyor onun bağlı olduğuı yerden mi bahsediyorsun hocasm

Anakart argb portları belli bi ampere kadar destekler aşarsan argb sorun çıkarır. Anakartın support kısmından gidip kılavuzundan argb portlarının kaç amper desteklediği bulman sonra fanlarının kaç amper olduğunu bulman lazım ona göre hesap yapacaksın argb portuna kaç fan bağlayacağınla ilgili.

ama hiç sorunsuz çalışıyordu hep3 tane fanı var kasanın
5 tane ard arda birbirine bağlı dediğin fanların kabloları değil mi? Kasanda kontrolcü yoksa daisy chain yapıp yani fanları birbirine bağlayıp tek kabloya dönüştürüp kullanıyorsundur.

5 tane ard arda birbirine bağlı dediğin fanların kabloları değil mi? Kasanda kontrolcü yoksa daisy chain yapıp yani fanları birbirine bağlayıp tek kabloya dönüştürüp kullanıyorsundur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam fototsunu attım

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-18 at 02.30.39.webp
    WhatsApp Image 2026-07-18 at 02.30.39.webp
    267.6 KB · Hit: 3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,996
Üyeler
199,260