Slazenger Titan I Erkek Sneaker Ayakkabı Siyah / Kırmızı - 15539153 | Boyner
Slazenger Titan I Erkek Sneaker Ayakkabı Siyah / Kırmızı - 15539153 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla Boyner.com.tr’de!
hummel gibiSlazanger 3 ay dayanmiyor ucuz ama kalitesiz.
Bi sezon gitse yeter. Çakma almaktan iyidir benceSlazanger 3 ay dayanmiyor ucuz ama kalitesiz.
tabii ki de cakmadan iyidir ama indirimde kaliteli birsey almak daha iyi bence hem ayak rahat ediyor hemde daha uzun gidiyor. Zaten kullanim suresine bakarsan fiyatta neredeyse ayniya geliyor bence.Bi sezon gitse yeter. Çakma almaktan iyidir bence
Adidas supernova Rise var bende. 1 sene de pert. Bana çok ayakkabı dayanmiyor. Ucuz pahalı maks 1.15 sene gidiyor. Konfor konusunda adidas değil tabii ki. Fiyatına göre bence iyidirtabii ki de cakmadan iyidir ama indirimde kaliteli birsey almak daha iyi bence hem ayak rahat ediyor hemde daha uzun gidiyor. Zaten kullanim suresine bakarsan fiyatta neredeyse ayniya geliyor bence.
Günde 40 50 bin adım atiyorum. Nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum. En fazla tabanı parcalaniyor.Bir tane almıştım bu markadan 2. ayın sonunda ayakkabı tabanı ile gövdesi elveda dedi.
Az atıyorsunuz, ben günde 60k atıyorum, üstüne akşam spor salonuna gidiyorum, ayakkabılar deforme olmuyor, Hummel, Slazenger giyiyorum !Günde 40 50 bin adım atiyorum. Nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum. En fazla tabanı parcalaniyor.![]()