Ryzen 5 7600 Soğumuyor

Sorun fanlar havayı kasanın içine metal plaka yüzünden tam ufleyemiyor. Sogutmasi düzgün kasaya geçsen sıcaklık düşer ama 77 derece fazla değil. Masraf yapmana gerek yok.
Hocam 3400'e FSP GSM Lite Pro 650W almıştım eski kasayla kullanırım diye, şimdi kasa sıkıntı olunca PSU'yu iade edip o paraya psu dahil kasa almak daha mantıklı geldi. Ek masraf yapmayacağım, sadece daha iyi psu yerine giriş seviye psuya geçmiş olacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Total Bütçen Nedir ?

Güç Kaynağı İstediğini Bilmiyordum .
Hocam yazdığım gibi. Şu an 3400'e aldığım FSP GSM Lite Pro 650 PSU'yu iade edeceğim, üstüne de 1000 tl falan koyarım, yani 4.5 5 bini geçmemesi lazım.

Hocam 3400'e FSP GSM Lite Pro 650W almıştım eski kasayla kullanırım diye, şimdi kasa sıkıntı olunca PSU'yu iade edip o paraya psu dahil kasa almak daha mantıklı geldi. Ek masraf yapmayacağım, sadece daha iyi psu yerine giriş seviye psuya geçmiş olacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yazdığım gibi. Şu an 3400'e aldığım FSP GSM Lite Pro 650 PSU'yu iade edeceğim, üstüne de 1000 tl falan koyarım, yani 4.5 5 bini geçmemesi lazım.
Psu İade Etme Sebebin ?

7000 serisi sıcak çalışıyor sıcaklıklar normal zaten bir şey yok.

Psuyu kasa ile birlikte almaktır hocam.
Öyle Yapacaksa Bu Daha Mantıklı Ama Son 1 Ürün Kalmış Elinde Fazladan Para Varsa Çeksin Yeterlidir .

Veya Bunuda Alabilir .

İmkanın varsa kasanın ön metel kısmını kesip kullansanda olur gibi. Fan tutacak havayı almasını engelleyen kısmı sadece.

Öyle Yapacaksa Bu Daha Mantıklı Ama Son 1 Ürün Kalmış Elinde Fazladan Para Varsa Çeksin Yeterlidir .

Veya Bunuda Alabilir .

Hocam buna da bakmıştım, MSI olan 6 fanla geliyor, o biraz aklımı çeldi. Vatan'da 3800'e düşüyor geceleri.

Hocam başta eski kasayı kullanacaktım ya, yeni PSU daha iyi olur dedim. Ama kasa gerektiği için bir 3-4 de ayrıca kasaya vermek istemiyorum.
Bütçen El Veriyosa .

Bütçen El Vermiyorsa .

Tavsiyelerim Bunlardır .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,397
Üyeler
199,349
Son üye
hasynfpsx