27 cok kucuk gelmezse MO27U2 al bence42.800e alınır mı beyler 4k'da film izlicem 1080pde fps oyunları oynayacağım 31 inç çok büyük ama black bar ile oynarım artık.
ASUS 32" ROG STRIX XG32UCWMG 0.03Ms 240Hz 4K WOLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 32" ROG STRIX XG32UCWMG 0.03Ms 240Hz 4K WOLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu indirimi bekliyodum borç vercek var mı hemen geri öderim bi araŞuan monitörlerin Messi'si.
Sepette 67 Bin ₺
ASUS 31,5" ROG SWIFT PG32UCDM3 0,03Ms 240Hz 4K OLED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 31,5" ROG SWIFT PG32UCDM3 0,03Ms 240Hz 4K OLED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hemen geri ödersin bir ara.bu indirimi bekliyodum borç vercek var mı hemen geri öderim bi ara
Siyahları bunun daha siyah.Hocam benim aldığım 27 inç olan ile arasındaki fark sadece boyu farkı mı
27 cok kucuk gelmezse MO27U2 al bence
Biri woled biri qd oled.42.800e alınır mı beyler 4k'da film izlicem 1080pde fps oyunları oynayacağım 31 inç çok büyük ama black bar ile oynarım artık.
ASUS 32" ROG STRIX XG32UCWMG 0.03Ms 240Hz 4K WOLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 32" ROG STRIX XG32UCWMG 0.03Ms 240Hz 4K WOLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şahsi olarak WOLED panel önermiyorum zaten tandem qd oled varken niye alasın kiHemen geri ödersin bir ara.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Siyahları bunun daha siyah.
Onun haricî aynı.
Bendeki şuan bunun aynı panelinin MSI halı.
Ondan geçtim zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biri woled biri qd oled.
Woled'de özellikle bu modelde çok yansıma var.
@XPCX kullanıyor bu modeli ona sorabilirsin.
Yeni gelen siyah kaplama varken woled alınmaz artık.Şahsi olarak WOLED panel önermiyorum zaten tandem qd oled varken niye alasın ki
5. nesil ile 4. arasında cok fark yok ama RGB Stripe yine büyük fark sayılır. 4K da ekstrem önemli değil bence 4. nesil tandemlerin fiyatı gayet iyi şuan bazen 33 leri bile gören modeller oluyor aşırı f/p larYeni gelen siyah kaplama varken woled alınmaz artık.
Pg32ucwm'ye falan bakmak lazım.
Bütçe meselesi her şey özünde.
Biz siyah kaplamalı 43'e almasak azıcık siyah diye 30 daha verip almazdım.
33'e rakipsizler zaten.5. nesil ile 4. arasında cok fark yok ama RGB Stripe yine büyük fark sayılır. 4K da ekstrem önemli değil bence 4. nesil tandemlerin fiyatı gayet iyi şuan bazen 33 leri bile gören modeller oluyor aşırı f/p lar