❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

sabah mh yi arasak normal verdiğimiz şiparişi, şube teslim olarak değiştirebilirler mi? ( daha önce deneyen oldu mu )

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
O adamın firmalardan ucuz satmamasının sebebi ortada. İhtiyacı olmadığı halde büyük indirimlerden 5 adet aynı ürünü alıp sahibindene yüklüyor. Bunun adı kansızlıktır. Biz zaten her zaman büyük firmaları eleştirdik ve eleştirmeye devam ediyoruz, sen merak etme.
Nereden nasıl alındığı önemli değil. Sözüm sana da değil bak, iyi anla. Diyelim ki ben sarı sitede bir ürün ilanı koydum. Kara borsa olmayan bir ürünü bulunabilirliği olan bir ürünü 10 liradan herhangi bir yerden piyasa fiyatının altına toptan veya perakende alıp 12 liraya sattım ve biri bana bu sebepten ötürü kansız dedi. Ben onun varya sülalesinin yedi ceddinin kanından endişe ederim.

sabah mh yi arasak normal verdiğimiz şiparişi, şube teslim olarak değiştirebilirler mi? ( daha önce deneyen oldu mu )
ben bilmiyordum şube teslim olayını arayıp sorcam Vanda çok satmıyordur bir ara gitmiştim full doluydu kartlarla değiştirebilirler belki ben deneyip yazarım hocam

Şu sıfır ürün alıp 1-2 kere hadi 3-4 kere alıp-satana değil lafım ama böyle istikrarlı şekilde, sürekli ilan girenleri tespit edip maliyeye şikayet edeceksin aslında. Tahminimce %90'ının ne normal şirketi ne şahıs şirketi vardır. Vergi cezasından dayak yiye yiye akıllanırlar artık o saatten sonra. Bir de distrübütor gibi havalara girmeler açıklama yazmalar gerçekten çok enteresan tripler.

Şu sıfır ürün alıp 1-2 kere hadi 3-4 kere alıp-satana değil lafım ama böyle istikrarlı şekilde, sürekli ilan girenleri tespit edip maliyeye şikayet edeceksin aslında. Tahminimce %90'ının ne normal şirketi ne şahıs şirketi vardır. Vergi cezasından dayak yiye yiye akıllanırlar artık o saatten sonra. Bir de distrübütor gibi havalara girmeler açıklama yazmalar gerçekten çok enteresan tripler.
Vergi cezası ne alaka adam 2. el satmış oluyor böyle bir engel yok.

Vergi cezası ne alaka adam 2. el satmış oluyor böyle bir engel yok.
Amaç ticari kazanç ise ister 10.000TL'lik ürün sat, ister 1.000.000TL'lik ürün sat kazancını vergilendirmen lazım. Kaldı ki ürün 2. el de değil zaten sıfır. Vatan Bilgisayar enayi değil herhalde 30.000TL'lik ürünü tedarik edip satıp bir de fatura kesip vergisini ödüyor. Bu adamların ekstra bir özelliği var da biz mi bilmiyoruz? Dediğim gibi ayda yılda 1-2 hadi bilemedin 3-4 tane alırsın buna eyvallah, benim serzenişim %0.00001 bile indirim görse o ürünü sıfır alıp sanki dükkanı varmış gibi sahibindene koyan ve bunu sürekli olarak yapan tayfaya.

160kya 5090 laptop vardı da bütçe yoktu işte o da çok iyi fiyattı bence
5090 diyince aklıma vatanın sattığı 5090 lı sistem geldi 132k filandı bide tartışma dönüyordu alınır mı diye :D

Ben buna yetişemedim bunu aldım sipariş de onayladı 10-15 dk önceki ekran görüntüsü bu resim
pişman etmez asus + 3 yıl garanti 9070 xt lerin fiyat ortada h.o hiç takılmayın .

Amaç ticari kazanç ise ister 10.000TL'lik ürün sat, ister 1.000.000TL'lik ürün sat kazancını vergilendirmen lazım. Kaldı ki ürün 2. el de değil zaten sıfır. Vatan Bilgisayar enayi değil herhalde 30.000TL'lik ürünü tedarik edip satıp bir de fatura kesip vergisini ödüyor. Bu adamların ekstra bir özelliği var da biz mi bilmiyoruz?
Ürün sıfır değil ikinci el adam fatura kesmiyor vatan zaten fatura kesmiş oluyor. 2. el ticari kazancı vergilendirmene gerek yok zaten vergilendirilmiş bir ürünü satıyorsun? Verginin vergisini mi vereceksin? Saçmalama kardeş gece gece. Adam da %20 KDV verip alıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,497
Üyeler
199,811
Son üye
paxera

Geri