1000 Megabit İnternette Bufferbloat Yapmayacak Modem Önerisi 5000 TL Bütçem Var

sana verdikleri modem güzel zaten
ttnetin verdiği ZTE yada huavei modemler on numara modemler
kenettic kadar yada tplink gibi gelişmiş özellikleir yok
ama çekim kalitesi bağlanabilirlik konusunda 10/10 modemler
ben kendim bizzat test ettim
baya iyi kanka valorant oynarken köpek gibi lag yapıyodu Qos ayarı da çalışmıyordu düzgünce

1000 megabit internetim var valorantta ufak ufak takılmalar yaşıyorum sanırım lag olmalı youtube shortsta gezerkende bazen bir önceki videonun yorumları açık kalıyor modem olarak elimde huawei LG8245X6-50 var yardımcı olursanız sevinirim hepsiburada üzerinde güncel 5000 tl olması lazım kredi ile alıcam modemi
Istediğin kadar iyi modem al , sana gelen internet ne ise onu alırsın .Sana verdikleri modem zaten çok iyi , boşa para harcamak istiyor isen sen bilirsin.

internetim bazen hızlı benim için önemli olan lag sorununu çözmek zaten
Statik ip dene o zaman , belki senin bulunduğun CGNAT çok yoğundur. Bunları asla modem ile çözemezsin. Tabi sen bilirsin

baya iyi kanka valorant oynarken köpek gibi lag yapıyodu Qos ayarı da çalışmıyordu düzgünce
Senin internetin bozuk diye modem sorunlu demek değil . Yukarıda bir arkadaş hooper aldım sonucuma bakın diye foto atmış , aynı hızda internete sahibim ve benim sonuçlar çok daha iyi. Ikimizde Superonline kullanmamiza rağmen o paralı modem ile benden daha zayıf sonuç alıyor ise dememe gerek yok başka bir şey. Zte var bende

bilgisayar ayarlarına da baktın nı ince ayarlar olması lazımdı
ben kenetic almıştım hardist bağlatığım için mecbur aldım mesela odama geliyor 400mbs ama ZTE takınca 8000mbsye kadar alıyor
önceki modemde daha berbattı
belki senin dediğin lag mag olayı senin için durum farklı olabilir tabi

bilgisayar ayarlarına da baktın nı ince ayarlar olması lazımdı
ben kenetic almıştım hardist bağlatığım için mecbur aldım mesela odama geliyor 400mbs ama ZTE takınca 8000mbsye kadar alıyor
önceki modemde daha berbattı
belki senin dediğin lag mag olayı senin için durum farklı olabilir tabi
kanka sorun lag mı başka bir şey mi onu da anlamadım pc de her ayarı deniyorum sonuç aynı turk telekom diyor sorun yok riota ticket attık bir sürü şey yaptım sorun aynı konu açıcam sanırım video çekip sorunu

kanka sorun lag mı başka bir şey mi onu da anlamadım pc de her ayarı deniyorum sonuç aynı turk telekom diyor sorun yok riota ticket attık bir sürü şey yaptım sorun aynı konu açıcam sanırım video çekip sorunu
olabilir seneler önce arkadaşım yaşamıştı servis sağlayıcı değiştirdi sorunu çözdü

sorun bu beyler bilmiyorum internet kaynaklı mı yoksa sistemden mi anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,026
Üyeler
199,477
Son üye
carlossainzz

Geri