🔥İndirim Razer Basilisk V3 Pro 35000 Dpı Kablosuz 5.500

zamanında deathadder v2x hs alırken bunu da araştırmıştım pek tavsiye edilmiyordu basilisk serisi. çokkesinti hata vs oluyor diyorlardı. bir de o çıkıntı kullanımı zorlaştırıyor gibi.

fiyat da hiç uygun değil hatta yüksek bile o özelliklere göre. iki günce 5022 liraymış akakçeye göre ki bildirme hızı 1000hz diyor, 2 bine 8000hz hızında fareler var piyassada. 2 bin lira bile verilmez bence buna.

geçen sene 3.590a almıştım. ağır mouse kullanıcısıysanız mükemmel ürün

112 gram mouse nedir ya? 89 gram civarı olan g502 x kullanamaz oldum 50 60 gram mouse dan sonra 112 gram korkunç ağır bence.
Bir zamanlar mouse içine ağırlık takılıyordu ki ben hala ağır mouse seviyorum bu mousu da kullandım keyifli alet Razer olmasından mütevellit fiyatı muadillerine göre yüksek bence de bu fiyat indirim değil normal olmalı ama TR serverında güzel fiyat

Ben 30K DPI olan versiyonunu kullanıyorum. Hafif mouse isteyen birisi bu mouse'a bakmasın bile. Ancak benim gibi ağır ve büyük mouse seviyorsanız, bence diğer rakiplerine göre rahatlık ve konfor açısından ele tam oturan bir mouse. Bu tarz bir mouse kullanıyorsanız mousepad'inizin de ona göre olması önemli. Ben Razer'ın Firefly V2 Pro'su ile birlikte kullanıyorum. Hafif parmak ucu ile itmemle bile mouse istediğim gibi yönlendirebiliyorum.

zamanında deathadder v2x hs alırken bunu da araştırmıştım pek tavsiye edilmiyordu basilisk serisi. çokkesinti hata vs oluyor diyorlardı. bir de o çıkıntı kullanımı zorlaştırıyor gibi.

fiyat da hiç uygun değil hatta yüksek bile o özelliklere göre. iki günce 5022 liraymış akakçeye göre ki bildirme hızı 1000hz diyor, 2 bine 8000hz hızında fareler var piyassada. 2 bin lira bile verilmez bence buna.
Hocam link atar mısınız nerde 5022 lira ben mi kaçırdım acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi gördüm sanırım eski modelden bahsediyorsunuz. Pil ömrü ve sensör güncellemesiyle yenilendi hocam. Linkte bıraktığım 35k versiyonu. Yeni modelde öyle feedbackler göremedim. Ana odak oyuncu mouseside olsa genel konfora hitap eden bir model. Ondan dolayı çıkıntı tam tersi rahatlatıyor.

Ayrıca hocam tek işlevi hz i 4000 e 8000 e çıkartmak olan hafiflik adı altında minyon mouselar üreten modellerle karşılaştırmanızda biraz saçma olmuş. Onların amacı genel olarak sadece fps oyunu odaklıyken bu modeller biraz daha premium ve uzun çalışmalara yönelik. Bunu alırken zaten fps oyunlarına yönelik almıyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,749
Üyeler
199,904
Son üye
DeSilentio

Geri