Nanba Mutta
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
150 TL'ye r10'dan alabilirsiniz az önce aldım bende.
Linkle etkinlestiriyorsunHocam mesajlara bakarmısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hesabamı tanımlanıyor kod kampanya şifresi ile yoksa aile hesabı ortak kullanım gibi bişey mi
Bunu aldımda 18 ay demi?Buy [ Google AI / Gemini Pro ] :: Activation Links=>[ INSTANT Delivery ] + NoCard-needed
On Plati.Market you can buy an [ Google AI / Gemini Pro ] :: Activation Links=>[ INSTANT Delivery ] + NoCard-needed and it will cost 1.8$ or 1.57€plati.market
100 TL'ye var.150 TL'ye r10'dan alabilirsiniz az önce aldım bende.
kod şifre kampanya gibi o zaman aile kullanın değil doğru muLinkle etkinlestiriyorsun
Neymiş bu atın insanlar faydalansın, kaynağını da atın ama.Telegram botundan 33tlye aldim bende aktif oldu. Binance ile odeme yaptim
Doğrudur muhtemelen. İlgili sim'e para yüklenmez ise silinir koşulu varsa 1-2 aya patlayabilir.
Platiden gpay üstünden 100tl ödeyerek alabilirsin gpay de bi sorun çıkacağını sanmıyorum. sanal kart kullan genedeNeyle ödiycem bunu biri satın alsa da ona ibandan atsam. kartımı vermek istemiyorum Ethereum da olmadı 200 den 300 e çıktı bile fiyat
18 ay diyorda bunlarin ben 18 ay surecegini sanmiyorum. Zaten hepsinin kaynagi ayni hepsi jio araciligi ile sadece saticilar farkli hepside 18 ay olarak pazarlaniyorBunu aldımda 18 ay demi?
Evet linkle hesabina etkinlestiriliyor abonelikkod şifre kampanya gibi o zaman aile kullanın değil doğru mu