Lenovo 16adr10 Laptop Alınır mi

Düz Legion 5'ler de güzel olsa da düşündüğünüz kadar iyi değil. Attığım 5070Ti laptoptaki R9 365 işlemci yapısı gereği soğuk ve verimli çalışır üstüne pil ömrü de yüksek. Oyunda bile bu işlemci ile max 82'leri görürsünüz. Benim tavsiyem bütçeyi düşürüp şöyle bir laptop almanız. Okulda tam olarak ne için kullanacaksınız laptopu?
Mühendislik öğrencisiyim, rami yüksek olmalı. 5070ti li sistemi alirsam rame param kalmiyor. Lenovo neden düşündüğüm gibi iyi değil hocam?

Mühendislik öğrencisiyim, rami yüksek olmalı. 5070ti li sistemi alirsam rame param kalmiyor. Lenovo neden düşündüğüm gibi iyi değil hocam?
Fiyatını hak etmiyor da ondan hocam. Her türlü 5070 alınır o fiyata i7 13650HX işlemcili bir laptop için aşırı pahalı. Bu arada attığım 5070 GameGaraj'ın 8 GB VRAM halini bilgisayar mühendisi arkadaşım kullanıyor hatta çoğu zaman kütüphanede kullanıyor. Bir sorununu görmedi.

Hocam bunu alabilirsiniz

Veya bu da olabilir

İşlemci olarak 14900HX daha güçlüdür ama genel kullanımda pili baya tüketir

Ryzen aı 365 ise biraz daha ekonomiktir pili az tüketir

Son düzenleme:
Düz Omen laptopun 14900HX'ı kaldırabileceğini pek düşünmüyorum Omen Max olsa kaldırabilir derdim de düşündürüyor. Fiyatı bana yine çok gelse de 5060 Legion almaktan bence daha mantıklı Omen 17. En azından 2.5K ekranı yok Legion 5 Pro'ya göre daha az VRAM sorunu çeker.

Düz Omen laptopun 14900HX'ı kaldırabileceğini pek düşünmüyorum Omen Max olsa kaldırabilir derdim de düşündürüyor. Fiyatı bana yine çok gelse de 5060 Legion almaktan bence daha mantıklı Omen 17. En azından 2.5K ekranı yok Legion 5 Pro'ya göre daha az VRAM sorunu çeker.
Kaldırır be ya hocam thermal throttling yapmasın yeter götürür be

Valla R9 8940HX'leri anca kaldırıyor Omen 16, 14900HX çok arada bırakıyor. Son zamanlarda Omen 16'ların kasa kalitesini çok kıstılar o yüzden düşündürüyor işte.
Sıkıntı yok hocam dert etmeye gerek yok thermal throttling yapsa bile zaten Ryzen ai 365 kadar performans verir

Fiyatını hak etmiyor da ondan hocam. Her türlü 5070 alınır o fiyata i7 13650HX işlemcili bir laptop için aşırı pahalı. Bu arada attığım 5070 GameGaraj'ın 8 GB VRAM halini bilgisayar mühendisi arkadaşım kullanıyor hatta çoğu zaman kütüphanede kullanıyor. Bir sorununu görmedi.
Hocam gamegaraj kendini kanıtlamış bir marka bence de. Ama yine de içime sinmiyor. Bu Lenovo Legion un fiyat yüksekliği soğutma sisteminden dolaylı değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çevremde insanlar HP için kronik diyor. Eğer bu tarz söylemler doğru değilse HP alabilirim. Hem fiyat açısından daha yüksek parça alıyorum hem en azından marka adı var.

Hocam gamegaraj kendini kanıtlamış bir marka bence de. Ama yine de içime sinmiyor. Bu Lenovo Legion un fiyat yüksekliği soğutma sisteminden dolaylı değil mi?
Daha iyi kasa ve soğutmadan dolayı daha yüksek fiyatı var ama gereğin çok daha yüksek bence fiyatları. GG'nin servisine de iyi diyorlardı şansınızı deneyin derim.

Daha iyi kasa ve soğutmadan dolayı daha yüksek fiyatı var ama gereğin çok daha yüksek bence fiyatları. GG'nin servisine de iyi diyorlardı şansınızı deneyin derim.
Hocam şans denersem ve pişman olursam geri dönüşü olmayacak. Beni 5 yıl rahat götürmesi lazım.

Merhabalar, Lenovo Legion serisinden bir laptop beğendim alınır mı?
Ekran Kart: 5060
İşlemci: Amd Ryzen 9 8940HX
Ram: 32GB
SSD: 1TB

Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
Bu fiyatlara 5070 12gb vram veya 5070ti dışında bişey alınmaz
https://ty.gl/ggirh38hdt7lc bu ürün fazlasıyla yeterli olacaktır 5060 bu arada 5050 yazmasına aldanma 7k fark ile 32gb ram lı modeli var bunun ama değmez 24 yeterli 16gb + 1tb ssd li bişey alıp sonradan ram eklemek sizin için daha uygun olacaktır bir mühendislik öğrencisi için 5060 yeterli ve artıdır bence 2050 ile iş görenler var

Son düzenleme:

Çevremde insanlar HP için kronik diyor. Eğer bu tarz söylemler doğru değilse HP alabilirim. Hem fiyat açısından daha yüksek parça alıyorum hem en azından marka adı var.
Hp'nin kronik sorunu yok bildiğim kadarıyla

Bu fiyatlara 5070 12gb vram veya 5070ti dışında bişey alınmaz
https://ty.gl/ggirh38hdt7lc bu ürün fazlasıyla yeterli olacaktır 5060 bu arada 5050 yazmasına aldanma 7k fark ile 32gb ram lı modeli var bunun ama değmez 24 yeterli 16gb + 1tb ssd li bişey alıp sonradan ram eklemek sizin için daha uygun olacaktır bir mühendislik öğrencisi için 5060 yeterli ve artıdır bence 2050 ile iş görenler var
Bu Omen için olan ekran gitme vb. sorunlar doğru mu hocam? Ben öyle şeyler olmasın diye lenovo ve asus bakıyordum sadece.

Hp'nin kronik sorunu yok bildiğim kadarıyla
Arada bir ekran git gel yapıyormuş vb. sorunlar baya bildirilmiş hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,031
Üyeler
200,009
Son üye
bahadir.yildirim

Geri