🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Hocam sorun olursa Türkle konuşuyorum,o yüzden sevdim. Plati ne kadar?
98 lira ama ikiside aynı saglayıcıdan alıyordur bir sorun olursa ikiside aynı cozum yolunu sunar ama turk istiyorsan 20 tl bişey degil dedigin gibi

Ben platiden aldım bugün bozuk link geldi. Birisi daha almış onada öyle gelmiş. 2 saati geçti dönende yok destek kısmında. Plati'yi önermiyorum.
ben 1 saat once 2.hesabada çektim platiden sorunsuz geldi kinguinden alıp bozuk lınk gelende vardı şans işi biraz

ben 1 saat once 2.hesabada çektim platiden sorunsuz geldi kinguinden alıp bozuk lınk gelende vardı şans işi biraz
Türk muhattapsa daha hızlı çözülür, plati gereksiz bence. Ben türk arkadaştan alacaktımda bana çok geç döndü ondan plati'den aldım. Satıcı dönmezse 24 saat sonra bize mail at diyor bide onlara anlatıcaz derdimizi uzun iş.

Türk muhattapsa daha hızlı çözülür, plati gereksiz bence. Ben türk arkadaştan alacaktımda bana çok geç döndü ondan plati'den aldım. Satıcı dönmezse 24 saat sonra bize mail at diyor bide onlara anlatıcaz derdimizi uzun iş.
Aynen işte anlatmaya çalıştığım bu. İtemsatıştan alsan en kötü paranı iade ediyorlar.

Geri