Berkay1010
80+
- Reaksiyon skoru
- 216
DENKİ 12 Btu A++ Invarter Klima - Fiyatı, Yorumları
12 Btu A++ Invarter Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
İklimSA gelip kuruyor yazmış birisi değerlendirmeyeTam da klimam bozulmuştu araştırma yapıyordum. Anakart sıkıntı sürekli tekliyor, tamir pek fayda etmeyecek gibi duruyor.
DENKİ markasını ilk kez duydum, bu tip bir ürün alınca servisi vs. kendisi gelip kuruyor dimi? Şehrimde aratıyorum, resmi hizmet yok sanırım.
Bütce ne hocamTam da klimam bozulmuştu araştırma yapıyordum. Anakart sıkıntı sürekli tekliyor, tamir pek fayda etmeyecek gibi duruyor.
DENKİ markasını ilk kez duydum, bu tip bir ürün alınca servisi vs. kendisi gelip kuruyor dimi? Şehrimde aratıyorum, resmi hizmet yok sanırım.
Max 25'e idarelik F/P ürün arıyorum ufak bir oda için lazım.Bütce ne hocam
Aşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?İklimSA gelip kuruyor yazmış birisi değerlendirmeye
Yani genelde dış ünite ile iç üninte birlikte satılıyorAşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?
Onlar dönem dönem geliyor sanki hocam. Aktüel ürün olarak.Bimden 2 hafta önce fujiplus 12btu aldım. Makine canavar gibi. Tavsiye ederim.
21bine aldım garanti kart ile 6 taksit
Yukardan aşağıya alınacaklar sırayla. 25k üstüne hic cıkamazsan altusta üzmez.Max 25'e idarelik F/P ürün arıyorum ufak bir oda için lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?
Teşekkürler bi bakalım.Yukardan aşağıya alınacaklar sırayla. 25k üstüne hic cıkamazsan altusta üzmez.