🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

bu konu neden bu kadar trend oldu anlamadım. normal bir fiyat değil mi? geçen defacto app'den 210₺'ye mağazan teslimat kargo bedava tshirt aldım. aşırı kaliteli ve ağır kumaş.

Aldım, kumaş kalitesi fena değil. Ama kesimi çok kötü. İade. Yakası boğacak kadar sıkı, kötü duruyor. Biraz daha rahat olmalıydı, ayrıca yaka kısmı daha tok derinliği fazla olmalıydı. Atlet gibi duruyor maalesef. İkinci olarak kolları fotoğraf paylaşan arkadaşlar da gözüktüğü gibi rezalet. Kısa gömlek giyen dayıların kolları gibi dışa doğru üçgen duruyor. Şu hataları düzeltmek o kadar kolay ki, niye bu kadar olay oldu bu tişörtler anlamadım. LCW defacto bile bunun muadillerini satıyor oversize
Aynı şekil bende kolları bi garip durduğu için iade işlemlerini başlattım.

İlk aldigimda elime gelen 3 tane çok iyiydi fakat ikinci siparişimde gelenlerin çoğu berbat. Kumaşı farklı hafif ve polyester gibi. İade ediceğim sanırım hayal kırıklığına uğrattı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk aldigimda elime gelen 3 tane çok iyiydi fakat ikinci siparişimde gelenlerin çoğu berbat. Kumaşı farklı hafif ve polyester gibi. İade ediceğim sanırım hayal kırıklığına uğrattı.
Antrasit rengi özellikle.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Antrasit rengi özellikle.
Geçmiş olsun hocam

• Üzgün
Reaksiyonlar: Sevz
arkadaşlar 3 adet satın aldım bugün geldi denedim siyah beyaz ve mor aldım XL kalıplar Oversize değil Regular Fit mor olan siyah ve beyazdan daha büyük ölçü farkı var garip bir şekilde kumaş ve dikiş kalitesi ortalama üstü ama kesimler garip geldi bana sanki 3 tişörtte birebir aynı ölçülerde değil bolluk sırasına göre mor>beyaz>siyah 108 kg 185 cm yim XL aldım yıkayınca çekmede yapıcak büyük ihtimalle cuk otursun diye L almayı düşünüyorum
aa.webp

Ekler

• adda.webp
    adda.webp
    130 KB · Hit: 52
  • asa.webp
    asa.webp
    85.9 KB · Hit: 69
  • WhatsApp Image 2026-07-21 at 22.55.00.webp
    WhatsApp Image 2026-07-21 at 22.55.00.webp
    51.6 KB · Hit: 79
  • WhatsApp Image 2026-07-21 at 22.55.00a.webp
    WhatsApp Image 2026-07-21 at 22.55.00a.webp
    60.1 KB · Hit: 79
Gerçekten oversize isteyen olursa mudo'nun şu tişörtünü tavsiye ederim. Kalin kumaştır, kalitelidir. Ben 190 boy 110 kg. XL tam istediğim gibi uzun ve bol. Şu an indirim var.

Kendi sitesinde

arkadaşlar 3 adet satın aldım bugün geldi denedim siyah beyaz ve mor aldım XL kalıplar Oversize değil Regular Fit mor olan siyah ve beyazdan daha büyük ölçü farkı var garip bir şekilde kumaş ve dikiş kalitesi ortalama üstü ama kesimler garip geldi bana sanki 3 tişörtte birebir aynı ölçülerde değil bolluk sırasına göre mor>beyaz>siyah 108 kg 185 cm yim XL aldım yıkayınca çekmede yapıcak büyük ihtimalle cuk otursun diye L almayı düşünüyorum Alıntıyı görüntüle
L alma hocam beni dinle XL kullanmaya devam et yıkadıktan sonra anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,317
Üyeler
200,344
Son üye
Roxytthe

Geri