PlayStation 5 Slim Alınır mı?

Kusura bakmayın hocam özür dilerim.Şimdi bunu almak mı yoksa 5,6 ay idare edip 2TB olanını almak mı mantıklı olur?
Senin nasıl olsa laptop'un yok mu 1 TB SSD ile işin bitince laptopuna takarsın
Sonrasında da 2 TB SSD'yi alırsın

Senin nasıl olsa laptop'un yok mu 1 TB SSD ile işin bitince laptopuna takarsın
Sonrasında da 2 TB SSD'yi alırsın
Çok doğru dediniz hocam.Bunu alacağım zaman 1TB alayım ilerieyen zamanlarda ise 2TB alayım kafam rahat olsun.Bu SSD laptopa da olur mu?Hocam bugün seni çok yordum kusura bakma Hakkını helal et.

Çok doğru dediniz hocam.Bunu alacağım zaman 1TB alayım ilerieyen zamanlarda ise 2TB alayım kafam rahat olsun.Bu SSD laptopa da olur mu?Hocam bugün seni çok yordum kusura bakma Hakkını helal et.
Heatsink'ini çıkartırsın öyle laptop'a takarsın
Helal olsun hocam

Hocam son bir soru soracam.Dijital versiyonunu aldıktan sonra CD sürücüsü nasıl takılıyor?
Kullanma talimatı vardır herhalde
Yoksa da videosu vardır yani bir şekilde halledersin

Herkese selamlar dostlar, yakın zamanda bir ps5 slim almayı düşünüyorum.Forumda kullananlar var mı alınır mı diye sormak istedim.Ps5'ten Memnun Musunuz? Herhangi bir sorun yaşadınz mı? Ps5 Slim Sizce Alınır Mı?Dijital modelini almayı düşünüyorum.Hangi siteden kaç bin TL'ye almalıyım?Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.
yapıştır geç , kendimi bildim bileli pcciyim , ps5 aldıktan sonra konsolun bambaşka bişey olduğunu anlıyosun

yapıştır geç , kendimi bildim bileli pcciyim , ps5 aldıktan sonra konsolun bambaşka bişey olduğunu anlıyosun
Sağolun hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@#ggosmanpaşa# Hocam ya rahatsız ediyorum ama.Kahraman Konsol Hepsiburada'da bulunan ürünleri kaldırmış,ancak Trendyol'da var.Acaba Trendyol'dan da kaldırılar mı?Stok mu bitti acaba?Hepsiburada'ya stok yenilemesi yaparlar mı acaba?

Sağolun hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@#ggosmanpaşa# Hocam ya rahatsız ediyorum ama.Kahraman Konsol Hepsiburada'da bulunan ürünleri kaldırmış,ancak Trendyol'da var.Acaba Trendyol'dan da kaldırılar mı?Stok mu bitti acaba?Hepsiburada'ya stok yenilemesi yaparlar mı acaba?
Maalesef bilmiyorum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,980
Üyeler
201,082
Son üye
migu

Geri