Siyaset Bilimi ve Kamu Yöneti mi Yoksa Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Efe D.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
215
Arkadaşım bu iki bölüm arasında kaldı. Sizce hangisini tercih etmeli?

Arkadaşının kafası siyasete mi daha çok basıyor? Yoksa ticarete mi? Ben Turizm ve Otelcilik öneriyorum.

Uluslararsı ticaret ve işletme okudum. Bölüm bittiğinde kendini geliştirmiş olmazsan iş bulman imkansız. Hatta güzel bir şekilde dil bilsen bölümü okumana bile gerek yok. Direkt bir yerde işe girebilirsin eğer özelde çalışcam diyorsan. Benim tavsiyem eğer bu bölümü okuyacaksan 4 sene boyunca bölüm derslerinden çok dil öğrenmeye ve geliştirmeye bak.

Uluslararsı ticaret ve işletme okudum. Bölüm bittiğinde kendini geliştirmiş olmazsan iş bulman imkansız. Hatta güzel bir şekilde dil bilsen bölümü okumana bile gerek yok. Direkt bir yerde işe girebilirsin eğer özelde çalışcam diyorsan. Benim tavsiyem eğer bu bölümü okuyacaksan 4 sene boyunca bölüm derslerinden çok dil öğrenmeye ve geliştirmeye bak.
Siyaset bilimi kamu yönetimi ve iktisat hakkında ne düşünüyorsunuz?

İktisat dışındakiler kamu. Kamuya giriş de öyle kolay değil.

iyi bir dereceyle girişip tanıdığın olmadığı sürece iki bölümde fıs. İstediğini tercih etsin

iyi bir dereceyle girişip tanıdığın olmadığı sürece iki bölümde fıs. İstediğini tercih etsin
Hocam iktisat, siyaset bilimi kamu yönetimi ve uluslararası ticaret ve finansman arasında kaldık. Öneriniz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,433
Üyeler
199,788
Son üye
jiyan Çiftçi

Geri