Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,843
Olimpik Marsilya.Om yazısının anlamı ne bilen var mı?![]()
Valla bende çok beğendim.
Uçak teknisyeni ve mod olarak öncelik bende arkadaşlar.
Bölümleri görelim.
Olimpik Marsilya.Om yazısının anlamı ne bilen var mı?![]()
Kampanya adı altında herkesin bilgileri çekiyolar, benim bilgileri zaten hindistandaki çağrı merkezi bile biliyodur artıktürkiyeye 1 tane gönderirlerse şükredin bence burdaki karaborsa sistemini görüp gondermezler
Amazon Avcısı / ÖğrenciOlimpik Marsilya.
Bölümleri görelim.
******************Olimpik Marsilya.
Bölümleri görelim.
Sende yıpranır o saat, sen kazanma boşver. İşin mekanik falan. Ben cam fanus yaparım buna. Sergide durur.Olimpik Marsilya.
Bölümleri görelim.
Yakın zamanda satıp ziyan edilmeyecek kadar değerli. Biraz zaman gectikten sonra saat 5 katı değerine düşer zatenBaşvurduk güzel saat al sata gider mi diye![]()
Hiç çalışmadım sadece diploma bizimki.Sende yıpranır o saat, sen kazanma boşver. İşin mekanik falan. Ben cam fanus yaparım buna. Sergide durur.
Eminim Haluk abi söyledi.Fransızca "or massif" kelimelerinin kısaltmasıdır ve "masif altın" / "som altın" anlamına gelir. emin misin marsilya olduğuna
Rakip eliyor arkadaşlar düşmeyin tufaya, Loki gene iş başında.Hiç çalışmadım sadece diploma bizimki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eminim Haluk abi söyledi.
Raul Jimenez'in morali bozuldu konuyu açtığına ondan uyumaya gidiyorBen yatıyorum 3 4 gün sonra konu altında maillerimizi konuşuruz hadi iyi geceler
Yok be kardeşim benimki şaka keşke hepinize çıksa forumdaşlarım kazansın sorun yok (bana satın ama)Rakip eliyor arkadaşlar düşmeyin tufaya, Loki gene iş başında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Raul Jimenez'in morali bozuldu konuyu açtığına ondan uyumaya gidiyor![]()