Vozol Star 20k mı Vozol Gear 20k mı ?

Merhaba arkadaşlar şuanda elektronik nargile bakınıyorum da bu ikisini beğendim sizce hangisi daha iyidir ? veya sizin önerdiğiniz daha iyi modeller varmıdır ? Vozol Star 20K mı Vozol Gear 20K mı daha iyi olur?

Vozol 20k star al aroma olarak cherry cola öneririm

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
@emreBeoa @yerçileği @TheEvolved hocam bundan aldım acaba ikinci el mi veya sahte mi kutusu açıktı acaba gümrükte mi bakıyorlar o yüzden mi açmışlar aldığım adam distirübtörden alıyorum dedi ama bu vozol yazılı gümüş renkteki poşeti ben yırtıp açtım yani sıfır gibiydi vozol satan sitelere baktım hiçbiri satmıyordu bu modeli ama iyi mi yaptım acaba ayrıca 20-30 kere çektim %95 oldu şarjı iyi mi acaba hızlı mı bitiyor?
puff değil mi bunlar ,

• Beğen
@emreBeoa @yerçileği @TheEvolved hocam bundan aldım acaba ikinci el mi veya sahte mi kutusu açıktı acaba gümrükte mi bakıyorlar o yüzden mi açmışlar aldığım adam distirübtörden alıyorum dedi ama bu vozol yazılı gümüş renkteki poşeti ben yırtıp açtım yani sıfır gibiydi vozol satan sitelere baktım hiçbiri satmıyordu bu modeli ama iyi mi yaptım acaba ayrıca 20-30 kere çektim %95 oldu şarjı iyi mi acaba hızlı mı bitiyor?
orjinalliğini de kopyalayabiliyolar galiba da vozolun sitesipnden qr doğrulamasına bakabilirsiniz bundan kullanmadım daha önce şarjında çok takılmayın likit önemli

• Beğen
bence hiç başlama bende fena bağımlılık yaptı, aldığın bitince canın yenisini almak isteyecek eksikliğini hissedeceksin, ben şuan birkaç ayda bir alıyorum çok zararlı olduğu için ama artık alışkanlık oldu iyice, puffım olmadığı zaman da sigara, iqos falan içiyorum. Pufftan önce sigara falan içmezdim ağız alışkanlığı yaptı.
Valla bende çöpe atasım geldi bugün keşke hiç almasayadım zaten o kadar para da verdim şimdi para da çöp olacak diye atamıyorum da ve şunu da diyip nedense surge modjna alınca dudağım yanıyor likiti çok ısıtıyor diye herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

paketli kanser resmen ya.. niye aldın ki. gümrükte kontrol demişsin de bunlar gümrükten geçmiyor geçmez el koyarlar türkiyede satmak yasak. kaçak getiriyorlar
Valla öyle hocam ya heves ettim işte hayatımda ilk defa aldım sigarada hiç kullanmıyorum keşke hiç almasaydım :( aynen doğru gümrükte el koyarlar yasak olduğundan

Vozol 20k star al aroma olarak cherry cola öneririm
Yok hocam bitince çöp atacam direkt birdaha tövbe ettim hiçte zararsız değiller bence keşke almasaydım.

puff değil mi bunlar ,
Aynen puff hocam bunlar ile elektronik sigaranın ne farkı var ki acaba ?

orjinalliğini de kopyalayabiliyolar galiba da vozolun sitesipnden qr doğrulamasına bakabilirsiniz bundan kullanmadım daha önce şarjında çok takılmayın likit önemli
Anladım hocam vozolun sitesinden baktım qr kodla passed yazdı ama vpn açarak tabi vpnsiz olmadı.

Valla bende çöpe atasım geldi bugün keşke hiç almasayadım zaten o kadar para da verdim şimdi para da çöp olacak diye atamıyorum da ve şunu da diyip nedense surge modjna alınca dudağım yanıyor likiti çok ısıtıyor diye herhalde

Valla öyle hocam ya keşke hiç almasaydım :( aynen doğru gümrükte el koyarlar yasak olduğundan

Yok hocam bitince çöp atacam direkt birdaha tövbe ettim hiçte zararsız değiller bence keşke almasaydım.

Aynen puff hocam bunlar ile elektronik sigaranın ne farkı var ki acaba ?

Anladım hocam vozolun sitesinden baktım qr kodla passed yazdı ama vpn açarak tabi vpnsiz olmadı.
farkını bilmiyorum içenler sadece kendini havali sanıyor ve zararlı o kadar. liseli ergen itemi

• Muhteşem
ben 19 um bizim sınıflar full puff kokardı lisedeyken
Doğrudur hocam bizim lise zamanında korona vardı hiç göremedim yani 6 yıl önce lisedeydim 11.sımıftaylem korona başladı 11 ve 12 sınıfı hiç görmedim yani ama 10. Sınıftayken falanda hiç kimsede puff yoktu zaten bizde demkki şuanda Dolu herkeste

Aldığım adam dedi ki bakın bu çok ilginç bir olaydı bir çocuk annesinin bileziğini çalmış adama demiş takas yapalım 1 tane puffla nasıl bir akıl bu anlamadım ki bu kadar bu alete nasılsın bağımlı oluyorlar ki.

Doğrudur hocam bizim lise zamanında korona vardı hiç göremedim yani 6 yıl önce lisedeydim 11.sımıftaylem korona başladı 11 ve 12 sınıfı hiç görmedim yani ama 10. Sınıftayken falanda hiç kimsede puff yoktu zaten bizde demkki şuanda Dolu herkeste

Aldığım adam dedi ki bakın bu çok ilginç bir olaydı bir çocuk annesinin bileziğini çalmış adama demiş takas yapalım 1 tane puffla nasıl bir akıl bu anlamadım ki bu kadar bu alete nasılsın bağımlı oluyorlar ki.
uyuşturucu gibi bişe, ülkenin gençliğini yok ediyorlar

• Üzgün
uyuşturucu gibi bişe, ülkenin gençliğini yok ediyorlar
Ya üzüldüm gerçekten aldığım adam çocuğun annesini telefona ver demiş kabul ediyorlar mı diye o aldığım adamda ekmeğinde hiç demiyorsun be yavşak annesi diyelim kabul etti senin vidanın nasıl rahat edecek bilezik ile vozol puff aynı fiyat mı puff 1500 tl bilezik altın 40 bin tl

@emreBeoa Hocam kutuda 50 mg nikotin yazıyor acaba bu 50 mg tek çekişte mi yani her bir çekişte mi 50mg alıyoruz yoksa komple bitince mi 50mg almış oluyoruz ?

Ekler

• 2599.webp
    2599.webp
    1.1 MB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,676
Üyeler
200,478
Son üye