Bunlardan Adam Olmaz Ya

Sanki klimanın parasını şöför ödüyor, araç sahibi sanki şöför. Sen bir mesait gidiyorsun adam sabahtan akşama kadar klimasız araçta direksiyon sallıyor. Enteresan insanlar, anca konuşabildiklerine konuşuyorlar.
Benim takıldığım nokta adam bagirmiyor insan gibi açıklıyor neden klima olmadığını. Taa en arkadan bir dalyaprak "nE baGirİsAn oGlim" diye koşa koşa geliyor. Şoför adam yerine bile koymuyor mesele uzamasın diye susuyor bu iyice kaşınıyor. Bunun geldiğini görünce kırmızılı dayıya erkeklik yükleniyor tek başına erkek olamıyor linç edelim moduna giriyor hemen kabadayılık taslıyor.

Benim takıldığım nokta adam bagirmiyor insan gibi açıklıyor neden klima olmadığını. Taa en arkadan bir dalyaprak "nE baGirİsAn oGlim" diye koşa koşa geliyor. Şoför adam yerine bile koymuyor mesele uzamasın diye susuyor bu iyice kaşınıyor. Bunun geldiğini görünce kırmızılı dayıya erkeklik yükleniyor tek başına erkek olamıyor linç edelim moduna giriyor hemen kabadayılık taslıyor.
Adamlar Peygamberi Ateşe Atmış Bu Yanında Kıl Tanesi Kalır 😅

Böyle videoları viral olunca da analarına bacılarına yiyorlar küfürü

Füze atmışsın :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlla küfür edilecekse niye aile bireylerine ediliyor, hareketi yapan şahısa etmek gerekmezmi ? :)
Haklısında bizim millet böyle işte değerleri yok ha benimde bazen ağzımdan kaçıyor çok sinirlenirsem

Haklısında bizim millet böyle işte değerleri yok ha benimde bazen ağzımdan kaçıyor çok sinirlenirsem
Refleks olarak etmeyen kişi sayısı sayılıdır zaten. O artık toplumsal refleks oldu bizim ülkede. Ama değerlere saygı önemli ailede birinin yaptığı eşşeklik yüzünden belki çok iyi birinede küfrediyor olunabilir :D

Sıcaklar bunaltır, sinirler gerilir, olanlar olur. Dikkatli olmak gerekir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Füze atmışsın :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlla küfür edilecekse niye aile bireylerine ediliyor, hareketi yapan şahısa etmek gerekmezmi ? :)
Hocam aileleri uremeseydi bunlarda olmayacaktı ben aileye küfürü doğru buluyorum

Hocam aileleri uremeseydi bunlarda olmayacaktı ben aileye küfürü doğru buluyorum
Öyle gidersen ilk insan olan peygambere kadar yolu var onun :) Yani mevcut ülke şartlarında aileler kendileri yetiştiremiyor zaten. Ailesi belki iyidir belki kötüdür onu bilemeyiz. Ülkede bazı değer kavramlarının değersizleştirilmesi doğru değil.

Geri