Monitör Önerisi Arıyorum

hocam anladım teşekkülrer peki Aoc q27g42xne 180hz ya 180 hz yeterli midir kullanım için fp olarak baya iyi geldi bana 12 bin nere 8k nere
Hard core fps oynuyorsan biraz daha yüksek Hz lazım oluyor. Casual oyuncuysan sorun olmaz. G27Q20 de fiyat olarak iyi 8.6k

Hocam önderdiğiniz Aoc q27g42xne monitörü alıcam sanırım daha elimde ram yok zaten biraz daha indirim bakıcam belki indirim falan olur kaç k fiyata indirim dersinis bu monitör için
7k indirim, 6500 fırsat ürünü, 6k bedava derim. Ama 7.5k altına düşmemiş gözüküyor akakçe de daha da düştü mü hatırlamıyorum

7k indirim, 6500 fırsat ürünü, 6k bedava derim. Ama 7.5k altına düşmemiş gözüküyor akakçe de daha da düştü mü hatırlamıyorum
anlaıdm hocam teşekkürler va diye ön yargı var insanlarda ama baktığım incelemelere göre iyi bi va panel olduğunu ve sıkıntı olmayacağını gördüm o yüzden buna yönelicem teşekkürler yeniden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam şeyi de sorucaktım ölü piksel vb durumunda aoc yetkili servis nasıldır yardımcı olurlar mı hangi satıcılar iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,868
Üyeler
199,451
Son üye
nevrast

Geri