#ggosmanpaşa#
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 302
Kaç inç olsun hocamtaksit önemli değil hocam
Kaç inç olsun hocamtaksit önemli değil hocam
Bunu öneririmhocam hiç monitör kullanmadım o yüzden bilmiyorum size bırakıcam ama 27 falan iyidir herhalde
Hocam 23 bine nerde OLED benim baktıklarım 35 binden aşağı yok.İyi bir oled monitörün fiyatı şu anda 23 bin TL
Bütçeni 25K yaparsan eğer farklı seçenekler de var
2k oled'den bahsediyorumHocam 23 bine nerde OLED benim baktıklarım 35 binden aşağı yok.
SAMSUNG ODYSSEY G6 al geç hocam aoc falan hikaye yanında 2k 27 inç va panel siyahları oled gibi siyah 240hz yağ gibi kayıyor. monitörde samsung ve diğerleri olarak ayrılır. kumandası var içinde smart tv yazılımı yüklü pc olmadan da çalışabiliyor ayriyetten kaliteli hoparlörleri var. aoc yerine iyi ki almışım. pivot özelliği var her yöne dönüyor kutu içeriği baya zengin dp kablosuna kumandasına kadar varArkadaşlar merhaba forumdaki arkadaşlar sayesinde parça parça pc topladım öncelikle konu açan herkese teşekkürler
Monitör kaldı sadece hiç bilmiyorum piyasayı o yüzden bütçem de belli değil sadece uzun ömürlü olsun ve sisteme uygun olsun istiyorum sistem özellikleri
Ekran Kartı:XFX Swift 9070xt
İşlemci:7500f
Hava Soğutma:Thermalright Phantom Spirit 120SE
Anakart:Colorfull Battle AX B650M-Plus Wifi mATX
SSD:Lexar NQ790 GEN4 7000/6000
Ram.Daha almadım ama büyük ihtimal 16gb 6000 cl 30 bi ram olucak
Kasa:XPG Defender Pro E-ATX
Psu:Lian Li SX1200P 80+ Plat ATX psu
İlk defa pc topladım o yüzden elimden geleni yaptım gerek pc hakkında gerek monitör hakkında her türlü öneriye açığım
hocam teşekkürler bu attığınız ile bu monitör arasındayım sanırım
hocam biraz pahalı geldi sanki benim bütçeyeSAMSUNG ODYSSEY G6 al geç hocam aoc falan hikaye yanında 2k 27 inç va panel siyahları oled gibi siyah 240hz yağ gibi kayıyor. monitörde samsung ve diğerleri olarak ayrılır. kumandası var içinde smart tv yazılımı yüklü pc olmadan da çalışabiliyor ayriyetten kaliteli hoparlörleri var. aoc yerine iyi ki almışım. pivot özelliği var her yöne dönüyor kutu içeriği baya zengin dp kablosuna kumandasına kadar var
Hocam hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor premium olunca. Bende o şekilde aldım bütçeyi aşıyodu aylık 1.3 1.4 ödüyüorumhocam teşekkürler bu attığınız ile bu monitör arasındayım sanırım
AOC Q27G4ZR 27" 260Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 Pivot QHD Fast IPS Gaming Monitör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam biraz pahalı geldi sanki benim bütçeye
hocam öncelikle dönüşünüz için teşekkürler şu monitör nasıldır pekiAsus tuf VG27AQ5A, VG27AQL5A, Aoc q27g42xne veya Gigabyte g27q20 alabilirsin
Q27g4zr de glow şikayetleri bir tık fazla ve kontrast oranı bu modellerden geride. Bir tık geride görüyorum bu modeli.hocam öncelikle dönüşünüz için teşekkürler şu monitör nasıldır peki
AOC Q27G4ZR 27" 260Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 Pivot QHD Fast IPS Gaming Monitör
marka olarak da mı bakmak lazım teknik servis açısından falan aoc,asus,gigabyte falan nasıldır farkları nelerdir
hocam anladım teşekkülrer peki Aoc q27g42xne 180hz ya 180 hz yeterli midir kullanım için fp olarak baya iyi geldi bana 12 bin nere 8k nereQ27g4zr de glow şikayetleri bir tık fazla ve kontrast oranı bu modellerden geride. Bir tık geride görüyorum bu modeli.