Mazda 323 Familia 1.5 Yağ Yakan Araba Alınır mı?

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,722
Piyasadan uygun fiyatli 98 model 1.5 motorlu 323 familia buldum. 1300kmde 300ml yağ yakıyor dedi. Bende en kotu ihtimal 1 sene binip 60k civarına yeni motor atarım diye düşündüm. Bir sorun yaşar mıyım acaba?

Arkadaşım 1.8 motorunu aldı. Geçenlerde yatak sardı araba az önce sordum 120-130K maks tutar demiş tamirci. Eski araç, parçası az. Ben tercih etmezdim.

1 sene sonra 60'a motoru zor atarsın :D
Bu zamanın parasıyla hocam 60 zaten 😄 herşeyin fiyatı birlikte artıyor zaten. 80e atarız en olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım 1.8 motorunu aldı. Geçenlerde yatak sardı araba az önce sordum 120-130K maks tutar demiş tamirci. Eski araç, parçası az. Ben tercih etmezdim.
Bütçe bu kadar hocam. Bu paralara alınacak en sağlam araba

bütçeniz neydi ?

önceden çok iyi arabaydı ama şu sıralar çok fazla motor sorunu duymaya başladım. eski olmalarından kaynaklı malzeme yorgunluk sınırına ulaştı diye düşünüyorum. 2000 model 1.5i 323 var aynı sorun bizde de oldu. Aslında 6 ay önce satmayı düşünüyorduk. Satsak arkamızdan söverlerdi (15 yıldır bizde hiçbir sıkıntısı olmamıştı bundan önce) satmadık bize kaldı tüm masraf. 1-2 yıl önce sorsan kesinlikle al derdim ama son 1 senedir önermiyorum artık

Aracın fiyatı nedir

140

200 civarı
hocam mami garaj var instadan bir ona bakın aklınıza yatan araba çıkarsa onun haricinde 200-250 bin km'de albea, pejo 206'lara bakmanızı öneririm parçası ucuz ustası çok var, sizin fiyat aralığınızda en çok satılan arabalar tata markasından oluyor da onları da almanızı önermem son sahibi olursunuz.

hocam mami garaj var instadan bir ona bakın aklınıza yatan araba çıkarsa onun haricinde 200-250 bin km'de albea, pejo 206'lara bakmanızı öneririm parçası ucuz ustası çok var, sizin fiyat aralığınızda en çok satılan arabalar tata markasından oluyor da onları da almanızı önermem son sahibi olursunuz.
Pejo 206lar için kime sorduysam düşmanıma tavsiye etmem diyor. Albealarda taksi çıkması oluyor genelde bu bütçede

Pejo 206lar için kime sorduysam düşmanıma tavsiye etmem diyor. Albealarda taksi çıkması oluyor genelde bu bütçede
Bu yüzden mi sana Mazda 323 önerdiler? Düşmanına önermişler

206 al en azından yaptıracak usta bulursun. Mazdayı ellemez kimse.

Yada para biriktireceksin bu kadar basit. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

hocam kim dediyse iletişimi kesmenizi öneririm 2024 aralık ayında bende 160 civarına araba bakıyordum en mantıklı seçenekler uno ve tipoydu sonra elime para geçti 200 civarına 206 baktım hep hem görünüşü eski değil o kadar hemde ustası ve parçası çok sonra elime tekrar para geçince astra aldım ama 206 hala aklımda sürüşü ve konforu değil ama vites geçişleri çok yumuşaktı aşırı hoşuma gitti araba.

Geri