hocam radyatörü 38mm olan bi sıvı soğutma takmayı düşünüyorum fanlarla 64mm falan oluyor üst tarafa sığar mı anakart vrm soğutmasına veya ramlere çarpabilmesinden şüpheliyim normalden biraz daha kalın bi radyatörü var soğutmamınAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1K ya dünya üstünde alabileceniz en mantıklı şey olabilir. Kalitesi değil 1k 4k lık kasalarla yarışacak durumda. Suan mag pano 110r kullanıyorum kalite farkı hissetmedim vg07f ile.
Benimki 52 mm çok yakındı ramlere 64 sıkıntı olabilir.hocam radyatörü 38mm olan bi sıvı soğutma takmayı düşünüyorum fanlarla 64mm falan oluyor üst tarafa sığar mı anakart vrm soğutmasına veya ramlere çarpabilmesinden şüpheliyim normalden biraz daha kalın bi radyatörü var soğutmamın
soğutması nasıl?Sıcaklık degerlerını atar mısın?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1K ya dünya üstünde alabileceniz en mantıklı şey olabilir. Kalitesi değil 1k 4k lık kasalarla yarışacak durumda. Suan mag pano 110r kullanıyorum kalite farkı hissetmedim vg07f ile.
Rx 6800 tlou 4k fsr afmf on özel fan ayarı 52 dereceydi işlemci 14600k 60küsürlerde i240 ile. 5070 te ölçmedim.soğutması nasıl?Sıcaklık degerlerını atar mısın?
xfx 6800xt merch var hocam bende de power ve fan ayarlarını atar mısınRx 6800 tlou 4k fsr afmf on özel fan ayarı 52 dereceydi işlemci 14600k 60küsürlerde i240 ile. 5070 te ölçmedim.
Satalı aylar oldu hocam. Power ayarı stok fan ayarı özeldi.xfx 6800xt merch var hocam bende de power ve fan ayarlarını atar mısın
Kumandadan hızlı yavaş olarak ayarlanabiliyor yavaşta ses yok hızlıda normalFanların ses nasıl ?