Hangi Üniversitede Okuyorsunuz ve Tavsiye Edermisiniz

Reaksiyon skoru
128
tercih dönemi yaklaşıyor hangi üniversitede hangi bölümü okuduğunuzu ve tavsiyelerinizi yazarsanız belki birilerinin işine yarar
Sakarya-Muğla-Mersin-Alanya buralarda okuyanlar varsa şehir hakkında bilgi verebilirlerseniz bana yarar :)
Uluslarası ticaret ve lojistik hakkındada bilgi almak isterim

Son düzenleme:
Ben üni okumak yerine askere gidip dönüp çalışmayı tercih ettim.

İyi ki de etmişim. Boşa geçen 3-4 yıl ve sonra askere git dön rahat 5 yılımı alırdı.

Askerden döndükten sonra her işi yaptım. Şuanda biraz rahatıma kavuşmuşum diyebilirim.

Hacettepe isteyenler özellikle eğitim fakültesini sorabilirler

Ben üni okumak yerine askere gidip dönüp çalışmayı tercih ettim.

İyi ki de etmişim. Boşa geçen 3-4 yıl ve sonra askere git dön rahat 5 yılımı alırdı.

Askerden döndükten sonra her işi yaptım. Şuanda biraz rahatıma kavuşmuşum diyebilirim.

DPU hakkında soruları alabilirim
Uçak bakım okuyorum merak edenlerin sorusunu cevaplarım
tercih dönemi yaklaşıyor hangi üniversitede hangi bölümü okuduğunuzu ve tavsiyelerinizi yazarsanız belki birilerinin işine yarar
Sakarya-Muğla-Mersin-Alanya buralarda okuyanlar varsa şehir hakkında bilgi verebilirlerseniz bana yarar :)
bende besyo okumayı düşünüyorum mümkünse kendi şehrim olan adanada. sebebi ise yurt hayatı yemekleri vs bana göre şeyler değil. merak ettiğim konuda şu benim bölümüm olan beden eğitimi öğretmenliğinde hangi üniversiteden mezun olduğumun bi önemi varmı? ileride kpssye falanda giricem çünkü orda yada herhangi bi yerde etkisi olurmu olursa iyiden kötüye sıralanmış halini vs nerden bulabilirim

Ameliyathane hizmetleri düşünen varsa sorabilir.

Makine mühendisliği okuyorum.
En azından çabalıyorum.
Herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Sabancı Üniversitesi hk. sorulari alabilirim.

Geri