Samsung Z Fold 8 Ultra, Fold 8 ve Flip 8 Tanıtıldı!

8 elite yani 4

yeni gelecek s12 tabletlerde yükseltme beklenmiyor diye gördüm almaya pek değmeyecek sanırım ucuz olmazsa
Doğru edge yeni çıktı ama eski işlemci var. Olsun yani telefondan gta 5 oynamayacaksan yeterli bir kullanıcı için.

Doğru edge yeni çıktı ama eski işlemci var. Olsun yani telefondan gta 5 oynamayacaksan yeterli bir kullanıcı için.
benim için çekeceğim 30 tane 200 mp fotoğrafı 20-30 saniye içinde düzenlemesi gerekiyor, daha sonra bakmam, o yüzden 8 gen 5 rahatlatıyor mesela

Apple dolar bazında bütün ürünlerine ram krizi kaynaklı 200-300 dolar zam yaptı. Bir tek iphone'lara zam yapmadı. Nedeni ise 17 serisi eskli fiyatlardan anlaşmalı ramleri kullanıyordu. Ama 18 serisi yeni zamlı fiyatlardan gelecek. Şuan bile 17pmx fiyatı 132k olmuş resmi site de. Yani 18pmx fiyatı 170'leri bulacak. O zaman bu fiyatlar bedava kalacak bu cihazlara. 2 ay sonra alıntılarım bu mesajı.
Apple da kazık Samsung da kazık (eskiden telefonun özellikleri kurtarıyordu ana şimdi maalesef öyle değil)

Çinli Xiaomi gibi firmaların şaha kalkıcağı zamanlar yaklaşıyor bu ram krizinde bile aradaki bu kadarcık farka +4 GB ram ve +256 alabiliyorsun
1000018514.webp

1000018512.webp

Samsung'da ise böyle bişey söz konusu bile değil 20K'dan fazla para vermen gerekiyor

Ayrıca xiaomi fanı falan değilim örnek olsun diye bu model üzerinden gittim

benim için çekeceğim 30 tane 200 mp fotoğrafı 20-30 saniye içinde düzenlemesi gerekiyor, daha sonra bakmam, o yüzden 8 gen 5 rahatlatıyor mesela
Bende ip air ve s24+ var. Evde sadece samsung kullanıyorum ve bana yetiyor. Arayüz de reels kaydırırken kasmasın kafi.
Foto için arasaydım vivo x100u satmaz x300u alırdım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apple da kazık Samsung da kazık (eskiden telefonun özellikleri kurtarıyordu ana şimdi maalesef öyle değil)

Çinli Xiaomi gibi firmaların şaha kalkıcağı zamanlar yaklaşıyor bu ram krizinde bile aradaki bu kadarcık farka +4 GB ram ve +256 alabiliyorsun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Samsung'da ise böyle bişey söz konusu bile değil 20K'dan fazla para vermen gerekiyor

Ayrıca xiaomi fanı falan değilim örnek olsun diye bu model üzerinden gittim
Xiaomi alana kadar vivo alırım.
Hiç xiaomi kullanmadım markaya karşı antipatim var.

Bende ip air ve s24+ var. Evde sadece samsung kullanıyorum ve bana yetiyor. Arayüz de reels kaydırırken kasmasın kafi.

kalem olması ve samsung note kullanmak fotoğraftan 5 kat önemli benim için :ROFLMAO:
sadece tabletle telefonun galerisini tam kalitede eşitleyemiyorum buluttan o kötü, fotoğraf boyutları çözünürlükleri tamamen aynı ama kaliteler farklı nedense, one drive ile eşitliyordum bıraktım

O yüzden "çinli firmalar" dedim zaten

Ayrıca neden antipatiniz var bilmiyorum adamlar bu "yazılım" konusunda çok ustalaştı artık eskisi gibi değil

O yüzden "çinli firmalar" dedim zaten

Ayrıca neden antipatiniz var bilmiyorum adamlar bu "yazılım" konusunda çok ustalaştı artık eskisi gibi değil
Hiç almadım çünkü dadfdafad.
Birde xiaomi yazılımı eskiden hiç sevilmezdi şuan nasıl bilmiyorum.
Ben 3 markayı çok beğendim kullanıp.
Google pixel, Vivo, Zte nubia.

o 16:10 versiyonu iPhone da yapacak diye yapıyorlar bağırtma ya :kekw:

IMAX içeriklerini o formatta izleyebilmek için miymiş neymiş iPhone Fold'dan da bu boyutlarda çıkması bekleniyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Hiç almadım çünkü dadfdafad.
Birde xiaomi yazılımı eskiden hiç sevilmezdi şuan nasıl bilmiyorum.
Ben 3 markayı çok beğendim kullanıp.
Google pixel, Vivo, Zte nubia.
Ben xiaomi'yi güncel olarak kullandığımdan söylüyorum artık iyi be hocam

o 16:10 versiyonu iPhone da yapacak diye yapıyorlar bağırtma ya :kekw:

IMAX içeriklerini o formatta izleyebilmek için miymiş neymiş iPhone Fold'dan da bu boyutlarda çıkması bekleniyor.
Nolanla mı çalışmışlar fdadadadaf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,887
Üyeler
199,949
Son üye
Redall

Geri