Eski Laptop'a İşlemci Driveri Yükleyeceğim Yapamıyorum Yardım Lazım?

MemoGank

80+
Reaksiyon skoru
1
laptopda işlemci olarak intel core i5-2430M cpu 2.40ghz var. ram 8gb, yeni sata ssd aldım taktım windows u kurdum fakat kendi kendine driver yükleyince siyah ekrana atıyor kendisini. sonra güvenli modda başlatıp görüntü bağdaştırıcılarından sildim ve yeniden başlattım, interneti kapattığım için yükleyemedi. şuanda başka bir bilgisayardan driver dosyasını yükleyip flash a atıcam fakat bulamıyorum, 1 tane indirdim ama izin vermiyor yüklememe, bu bilgisayar gereksinimleri karşılamıyor gibi bir hata aldım. yardımcı olur musunuz?

hocam yapay zeka desteği aldınız mı? şu an aklıma bir şey gelmiyor ama konunun takipçisi olmaya çalışacağım

hocam yapay zeka desteği aldınız mı? şu an aklıma bir şey gelmiyor ama konunun takipçisi olmaya çalışacağım
evet hocam yapay zekadan yardım almaya çalıştım fakat 2 saattir deniyorum bi bunaltı geldi yapamadım, belki başına gelen bilen vardır diye konu açmak istedim

evet hocam yapay zekadan yardım almaya çalıştım fakat 2 saattir deniyorum bi bunaltı geldi yapamadım, belki başına gelen bilen vardır diye konu açmak istedim
bilgisayarın windows sürümü nedir ve wifi driver mı lazım yoksa işlemci driver mı lazım anlamadım

bilgisayarın windows sürümü nedir ve wifi driver mı lazım yoksa işlemci driver mı lazım anlamadım
windows sürümünü daha güncelleyemedim direkt w10 pro 2022 isosunu indirdim, işlemci driveri lazım nvidia yı yükledim fakat kurmadım, dediğim gibi wifiyi bağlayınca kendiliğinden işlemci driveri kuruyor ve siyah ekrana düşüyor bilgisayar

windows sürümünü daha güncelleyemedim direkt w10 pro 2022 isosunu indirdim, işlemci driveri lazım nvidia yı yükledim fakat kurmadım, dediğim gibi wifiyi bağlayınca kendiliğinden işlemci driveri kuruyor ve siyah ekrana düşüyor bilgisayar
Gpedit vs update den surucu guncelleme vs ayarlarını devre dışı yapılabilinir.
Yapaydan destek al regeditten surucu guncelleme disable yapılabilinir.

Gpedit vs update den surucu guncelleme vs ayarlarını devre dışı yapılabilinir.
Yapaydan destek al regeditten surucu guncelleme disable yapılabilinir.
devre dışı yaparsam yüklemezsem performans düşüklüğü yaşamaz mıyım mesela?

Bunu iso modunda yaparsan Microsoft driver guncellemeyi keser kendi driver yuklersin.
Boylece sorun yasamazsın..
Bunu ntlite ile basit sekilde yaparsın,
Onceden uygun olan driver yedeklerini al, ntlite ekle.
Ayarlardan update den, surucu guncellemelerini kapat.

Son düzenleme:
Geri