Sinerjide Hazır Sistem Buldum Alınır mı??

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56200 buldum sizce nasıl ve sinerjiden güvenilir mi? alınır mı?? ssdyi 1 tb yaptım74.181,13 tl oluyor
Bi anakart özelleştirmesi gelecek açısından daha mantıklı olur. Bütçemi aşar diyorsan şu 2 sistemi buldum bunlara bakabilirsin, colorful anakart seçince aşağı yukarı benzer fiyata geliyor. Hem anakart avantajın olacak hem de segotep soğutucu 6 bakırlı güzel bir soğutucu. Senin seçtiğin modelden daha iyi.

Bi anakart özelleştirmesi gelecek açısından daha mantıklı olur. Bütçemi aşar diyorsan şu 2 sistemi buldum bunlara bakabilirsin, colorful anakart seçince aşağı yukarı benzer fiyata geliyor. Hem anakart avantajın olacak hem de segotep soğutucu 6 bakırlı güzel bir soğutucu. Senin seçtiğin modelden daha iyi.

Anakart olarak ne önerirsin

Anakart olarak ne önerirsin
colorful b650m tavsiye ederim, özelleştirme fiyatı ucuz. 2 tane m2 slotu ve pasif soğutması var. Sinerji de ki özelleştirme 4k çok pahalı olur. Wifi özelliği istiyorsan aynı modelin 1330 lira fark olanını seç.

1784750862051.webp

incehesapta böyle özelleştirme yok

aşağı kaydır

aşağı kaydır

pahalı oluyor hocam bana 73k civarı lazım

eğer tek tek toplamayı kabul edersen forumda 1 ay zaman geçirip daha iyisini veya daha ucuza alırsin
Hocam hazır sistem alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakartı colorful b650m seçince 74.733 oluyor. Sinerjiyle aynı fiyat. Hem soğutucu hem anakart daha iyi ona göre.

tamam hocam saol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,043
Üyeler
199,507
Son üye
Liparis

Geri