Paraf mobil uygulamasına girip KATIL butonuna basın. 25000 liraya 2000 puan göremedim ama 50 bine 5 bin vardı.bilen var mı acaba?
Paraf mobil uygulamasına girip KATIL butonuna basın. 25000 liraya 2000 puan göremedim ama 50 bine 5 bin vardı.bilen var mı acaba?
Birleşiyor hocam. 1750Tl daha paraf kampanyası var onu da eklersin. 6750TL paraf puan gelir 6 taksit de olurbilen var mı acaba?
5070 ti da 16 gb 5080 de 16 gb nasıl saçma kafayı yersinselamlar.
şimdi bu kartı peşin fiyatına 6 taksiyle alsam bu kampanya ile birleşiyor mu?ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
o hangi kampanyaymış hocam yaBirleşiyor hocam. 1750Tl daha paraf kampanyası var onu da eklersin. 6750TL paraf puan gelir 6 taksit de olur
Beyaz eşya kampanyasıo hangi kampanyaymış hocam ya
TV ihtiyacı olan şundan yapıştırsın o zamanKampanya 22-28 Temmuz tarihleri arasında geçerli. 25.000₺ harcama üzerine de 2.000₺ parafpara veriyor. Bildiğim kadarıyla parafparaları Pazarama/Trendyol ve bazı marketlerde kullanabiliyorsunuz. Özellikle 50.000TL'ye 5.000 vermesi hoşuma gittiği için belki yakın tarihte Vatan'dan alışveriş yapacak olabilir diye paylaşmak istedim. Ayrıca peşin fiyata 6 taksit de var Vatan'da paraf için.
Kampanya detayları hakkında her şey için bu linke göz atabilirsiniz: https://www.paraf.com.tr/content/pa...af-ile-vatanda-5000tlye-varan-parafpara1.html
Hayır sadece harcamada kullandırıyor.bu paraf puanı ekstreden düşebiliyor muyuz? Akbanta mesela puanı ekstreden düşürebiliyorsun
paraflılar yine torpilliKampanya 22-28 Temmuz tarihleri arasında geçerli. 25.000₺ harcama üzerine de 2.000₺ parafpara veriyor. Bildiğim kadarıyla parafparaları Pazarama/Trendyol ve bazı marketlerde kullanabiliyorsunuz. Özellikle 50.000TL'ye 5.000 vermesi hoşuma gittiği için belki yakın tarihte Vatan'dan alışveriş yapacak olabilir diye paylaşmak istedim. Ayrıca peşin fiyata 6 taksit de var Vatan'da paraf için.
Kampanya detayları hakkında her şey için bu linke göz atabilirsiniz: https://www.paraf.com.tr/content/pa...af-ile-vatanda-5000tlye-varan-parafpara1.html
Garantide 600K limit var, Paraf 1 ay uğraştırdı çıkartmadı bana kart. En son pes ettim annemden çıkarttım direkt çıktı. Çok enteresan banka keyfe keder kredi kartı veriyor müşterilerine.paraflılar yine torpilli