❌İndirim Bitti! Casio Retro A158wa-Ldf 939tl🔥

Metal kordonlu saat almak gibi bir hata yaptım aşırı rahtsız bir şey 1 parça daha çıkarsa koluma girmiyor 1 parçayı çıkartmasam nevada kafe fenotiplileri gibi sarkıyor. Anlamadım gitti :mad:
Metal hasır kordonlulara bakın hocam,her metal kordon saatin ayari farklı oluyor yada biraz bilek kaslarınızı güçlendirmeniz lazım mevcut ürüne özel 😀

Çocukluğumda popüler olan saat. Ne günlerdi be bu saate sahip olmak için o kadar özendiğimiz. Şimdi nostalji :)

kol kıllarıyla derdi var bu saatin

Metal kordonlu saat almak gibi bir hata yaptım aşırı rahtsız bir şey 1 parça daha çıkarsa koluma girmiyor 1 parçayı çıkartmasam nevada kafe fenotiplileri gibi sarkıyor. Anlamadım gitti :mad:
Hocam onun ayarlanabilir olanları var ondan alsaydın keşke.
Ben bundan kullanıyorum hafif kibar ve estetik, kordonuda ayarlanabiliyor. Böyle saatler alırken kadranında çelik olmasına dikkat edin diğerleri zamanla soyuluyor.

Tissot PRX Automatic kullanıyorum. İlk başlarda ben de öyle hissettim ancak şimdi de çelik kordona alıştım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,803
Üyeler
200,210
Son üye
willyvodka

Geri