Bu model aynı panel galiba yenileme hızı ve dual modeAsus,giga,lenovo,msı
5080 ile geçmemek ayıpZaten 4k olede geçesim var sende @Loky böyle haberleri paylaşınca şeytan iyice dürtüyor beni.
www.tcl.com
bekliyordum bugun![]()
TCL Monitors - QD-MiniLED & HDR Monitors| TCL Global
Discover TCL Monitors, QD-MiniLED Monitors, HDR Monitors. Discover the full range of TCL monitors designed for performance and exceptional visuals.www.tcl.com
www.tcl.com
Tam başında bir eksik mi diyordum ki fiyatini gördüm jsjskskssksksks.bekliyordum bugun
@Tayfunns
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
TCL 25G54 Mini LED Monitör – 24 İnç | TCL Turkey
Precise Dimming Serisi, 450 nit tepe parlaklığı, 144 Hz yenileme hızı ve %93 DCI-P3 geniş renk gamı ile üstün görüntü performansını keşfedin.www.tcl.com
şu 8 binin altına gelirse alırım
fiyatlara nereden baktınız, epey kazık bu arada bu fiyatta xiaomi g27 var kimse almasın bunu. fiyatları pasa pasa dibe cekecekler satmayacak cünkü.Tam başında bir eksik mi diyordum ki fiyatini gördüm jsjskskssksksks.
![]()
TCL 24G54 24″ mini LED monitör, full HD çözünürlük, 100Hz, VA panel, 450 nit, VESA ekran, HDR 400, geniş renk alanı, TÜV Rheinland titreşimsiz ve düşük mavi ışık - Fiyatı, Yorumları
24G54 24″ mini LED monitör, full HD çözünürlük, 100Hz, VA panel, 450 nit, VESA ekran, HDR 400, geniş renk alanı, TÜV Rheinland titreşimsiz ve düşük mavi ışık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
revize edilmiş hali bile insancıl olmayacak gibiFiyatlar revize edilecek, bu yalandan düdükleme için.